Århus GF er elitefusionen på herresiden mellem AGF, Brabrand IF, VRI og Århus KFUM. Alle klubber med en lang tradition i dansk håndbold, som nu har set, at vejen frem går over sammenlægninger og samarbejde.

Klubberne har dannet en overbygning i form af Århus GF ApS. som styrer både det økonomiske og det sportslige for de to hold, som er under vingerne i Århus GF. Holdene spiller i hhv. håndboldligaen og 2. division.

Århus GF har primær hjemmebane i den nye flotte Århus AreNa hvor der er plads til 4.800 tilskuere.

Den sportslige målsætning er for sæsonen 2001/02 er at placere os over nedrykningsstregen.

Økonomisk har vi en målsætning om hvert år at skulle generere et overskud som bl.a. går til at støtte ungdomsarbejdet i moderklubberne.

Århus GF ApS´s bestyrelse består af flg. medlemmer:

Formand: Jan Børjesson

Henrik Jacobsen, Direktør