Århus GF +45 89386000
GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring
HOVEDSPONSOR

Anthony Robbins

d. 24-11-2007, Kl. 18.00 til mindst kl. 23.00, NRGi Arena

Århus Elite præsenterer i samarbejde med Leadership in Time og CPH Event Group den verdensberømte coach Anthony Robbins i NRGi Arena den 24. november. Robbins er klar med et helt nyt og fantastisk inspirerende program ’Life at the Peak – Create Your Extraordinary Life’.

Den amerikanske forfatter, motivationstræner og coach har gennem de seneste 20 år coachet nogle af verdens førende politikere, sportsstjerner, skuespillere og topchefer, heriblandt Bill Clinton, George Bush og Prinsesse Diana. Robbins er kendt som verdens bedste coach og fylder med sine overbevisende budskaber og energiske udstråling auditorier og arenaer verden over. Robbins har udviklet en serie bestseller-bøger, lydbånd, seminarer og coaching-systemer og afholder årligt over 80 dages seminarer over hele verden.

I en tid hvor begrebet coaching bliver mere og mere udbredt, står Anthony Robbins som en af vor tids største ikoner. Hans mål er at gøre op med vanetænkning og sætte fokus på forandring. Emner som kommunikation, organisationsændring og lederskabspsykologi former tilsammen de ideelle værktøjer i en verden under hastig forandring med globalisering og de medfølgende krav om tilpasning for virksomheder og det enkelte menneske.

Der venter uden tvivl publikum en oplevelse for livet, når Anthony Robbins går på scenen i NRGi Arena. Oplev hvordan verdens bedste coach tryllebinder hver og én af sine deltagere og sender alle hjem med både viljen og evnen til at påbegynde de positive forandringer i livet.

Læs mere på http://leadershipintime.com/tony

Billetinformation
Billetsalget er startet. Billetter kan købes på Århus Elites Billetkontor eller via Billetnet.

Platinbillet kr. 3000,- ekskl. moms og gebyr (3770,- inkl. moms og gebyr )
En god siddeplads på gulvet tæt ved scenen samt en udsøgt luksusbuffet med adgang fra kl. 16.

Guldbillet kr. 1995,- ekskl. moms og gebyr (2515,- inkl. moms og gebyr )
En god siddeplads på gulvet tæt ved scenen

Sølvbillet kr. 1195,- ekskl. moms og gebyr (1515,- inkl. moms og gebyr )
En god siddeplads og velegnet, hvis I er flere deltagere

 

Tilbage

KAMPENE AFVIKLES I:
NRGi Arena
STORSPONSORER
HOVEDSPONSOR
Copyright © 2007 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS