100 virksomheder tilmeldt netværksmøder

100 virksomheder tilmeldt netværksmøder

11-01-2022 af hsb

100 virksomheder tilmeldt netværksmøder

Østjyllands erhvervsliv har taget godt imod Århus Elites nye tiltag med netværksgrupper. Indtil videre har 100 virksomheder tilmeldt sig netværksmøderne, der starter op i uge 5.

Den overvældende interesse glæder Lars Windfeld, koncerndirektør i Århus Elite.

- Det store deltagerantal viser, at vi har ramt et behov hos virksomhederne, og det understreger samtidig det store potentiale, som Århus Elites netværk har. Det er en win-win-situation for alle parter. Vi får knyttet virksomhederne tættere til Århus Elite – og virksomhederne får mulighed for at komme i dialog med hinanden, udveksle erfaringer og skabe forretningsmuligheder.

Hovedparten af de tilmeldte virksomheder er allerede en del af Århus Elites sponsorkreds, men virksomheder, som ikke er sponsor i AGF Fodbold, Århus GF eller Bakken Bears, er også meget velkomne til at deltage.

- I de netværksgrupper, vi opretter, har vi stadigvæk plads til nye virksomheder. 25 procent af pladserne har vi bevidst forbeholdt firmaer uden for det eksisterende netværk, og derfor vil jeg gerne opfordre interesserede erhvervsdrivende til at benytte denne lejlighed til at skabe forbindelser med andre forretningsdrivende i Østjylland, siger Lars Windfeld.

100 tilmeldte virksomheder betyder, at der oprettes tre netværksgrupper, som mødes hver 14. dag om morgenen i VIP-lokalerne i Atletion. I hver gruppe kan der kun være en virksomhed pr. branche. Derfor har det efter først-til-mølle-princippet og af hensyn til brancheeksklusivitet været nødvendigt at oprette en venteliste for enkelte virksomheder.

Opstartsmødet er som nævnt i uge 5. Virksomhederne, som har tilmeldt sig, modtager en af de nærmeste dage mere udførlig information.

Læs mere om netværksgrupperne - klik her

 
Copyright © 2006 Århus GF