Tele2 ny sponsor for Håndboldligaen

Tele2 ny sponsor for Håndboldligaen

11-01-2022 af hsb

Tele2 ny sponsor for Håndboldligaen Herrer

De gode tider for dansk herrehåndbold fortsætter. Telekommunikationsvirksomheden Tele2 er fra og med i dag den 10. januar og frem til den 30. juni 2009 ny sponsor for Håndboldligaen for Herrer, som derfor skifter navn til Tele2 Ligaen.


Dansk herrehåndbold er i disse år inde i en periode med masser af flotte resultater, markante profiler og stor mediemæssig bevågenhed. Den nye sponsoraftale med Tele2 skaber mulighed for, at den rivende udvikling forsætter i de kommende år.

"Tele2 skal profilere sig stærkere herhjemme. Derfor har vi valgt at satse på herrehåndbold, som appellerer til samme brede målgruppe som os. Den hjemlige herrehåndbold har haft en positiv periode i de seneste år, hvor interessen fra medier og publikum er vokset markant. Flere og flere danske stjerner vender hjem, og nu søger også de udenlandske profiler til ligaen, som bliver endnu bedre de kommende år. Det glæder vi os meget til at være en del af," udtaler Tele2's administrerende direktør Thomas Nistrup.

"Samarbejdet med Tele2 giver dansk herrehåndbold et løft, både sportsligt og markedsføringsmæssigt. Den langsigtede aftale betyder, at vi for alvor kan styrke den positive udvikling, som dansk herrehåndbold oplever og vil utvivlsomt være med til at gøre Tele2 Ligaen endnu mere attraktiv," siger DHF's direktør Hans-Chr. Jacobsen i en kommentar til sponsoraftalen.

Hans positive forventninger bakkes helt op af Divisionsforeningen Håndbolds direktør Arne Josefsen: "Aftalen er en vigtig understregning af, at vi med Tele2 Ligaen har et godt produkt, og den vil, både mediemæssigt og økonomisk, betyde et væsentligt løft for vores klubber. 

I
forbindelse med det nye samarbejde indstiftes en pris til "årets udfordrer". En pris som efter sæsonafslutningen tildeles en ung spiller i Tele2 Ligaen, der har overrasket mest, og som har skabt glæde for håndbold-publikummet med en unik spillestil. Prisen er på 25.000 kr.

 
Copyright © 2006 Århus GF