GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring
Thomas Petersen skifter efter to år i Skanderborg Håndbold til Århus GF

Pressemeddelelse

Århus GF skifter målmandsteam

Århus GF ændrer på målmandsteamet. Ny i Tele2 Ligaklubben er 29-årige Thomas Petersen, der skifter efter to år i Skanderborg Håndbold. Inden da var Thomas Petersen i Viborg HK, Otterup og GOG, hvortil han skiftede fra Århus HK.

Thomas Petersen spillede en meget væsentlig rolle, da Skanderborg Håndbold tidligere i maj måned rykkede op fra 1. division. I Århus GF skal han danne målmandspar med jævnaldrende Robert Lechte, der i den netop overståede sæson markerede sig som en af Tele2 Ligaens bedste keepere.

Thomas Petersen frem til udfordringen i Århus GF.
- Jeg tager skiftet for at opfylde mine sportslige ambitioner. Jeg har savnet at spille i en topklub, og jeg mener det er nu eller aldrig, hvis jeg skal prøve mig selv af igen på højeste niveau, siger Thomas Petersen, der i ungdomsårene nåede 16 Y- og 21 U-landskampe.

Thomas Petersen erstatter Jonas Degnbol, som skifter til den norske klub IL Runar, der forstærker sig efter at være rykket op i den bedste række.

Jonas Degnbol har spillet i Århus GF siden 2004 og har selv ønsket at prøve nye udfordringer efter en sæson, hvor hans målsætninger ikke blev helt opfyldt.
- Jeg har været meget glad for at være i Århus GF og vinde DM-sølv og spille Champions League men synes, at det er tiden nu, hvis jeg skal prøve noget andet, siger Jonas Degnbol

Foto: Skanderborg Håndbold

NRGi Arena