Århus GF +45 89386000
GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring
HOVEDSPONSOR
Open by night med 23 % rabat i hummel-shoppen i dag

Open by night med 23 % rabat i hummel-shoppen i dag

Open by night med 23 % rabat i hummel-shoppen i dag

hummel sport//fashion i M.P. Bruuns Gade 5 inviterer til Open by night med masser af gode tilbud frem til kl. 24 i aften.

Hele dagen får du 23 % rabat på alle varer i butikken.

Kl. 18-19 er der tilbud på et begrænset parti AGF-trøjer
- AGF udebanetrøje, kortærmet - før op til 500 kr., nu 249 kr.
- AGF hjemmebanetrøje, langærmet - før op til 600 kr., nu 299 kr.

Kl. 18-24 DJ Pierre le Catz spiller lounge og house tunes

Kl. 19-21 Cult piger serverer drinks

Kl. 19.23 hummels ejer Christian Stadil uddeler 23 originale Tibet landsholdstrøjer, værdi 500 kr. pr. stk

Nyt spændende butikskoncept i hummel Sport//Fashion

Den succesrige hummel konceptbutik, hummel Sport//Fashion i M.P. Bruunsgade, lancerer som den første butik i verden det helt nye hummel butikskoncept.

Når hummel Sport//Fashion åbner dørene mandag den 4. juni kl. 10 efter at være midlertidig lukket i en uge bliver det et helt nyt syn, der møder kunderne. Butikken bliver i løbet af uge 22 indrettet i overensstemmelse med hummels nye butikskoncept.

I den anledning inviterer Århus Sport A/S og hummel International kunder og presse til genåbning af butikken på samme dag, som Verdensbilleder løber af stablen i hele Århus midtby. Således vil hummel Sport//Fashion naturligvis også holde åbent indtil kl. 24, og fra kl. 18 og fremefter vil butikken summe af stemning og god energi, hvilket en DJ, et par Cult-piger samt ikke mindst nogle rigtig gode tilbud nok skal sørge for. Herudover vil hummels ejer og kreative direktør, Christian Stadil, også selv være til stede og uddele originale Tibet landsholdstrøjer til 23 heldige kunder.

”Hos hummel baserer vi en stor del af vores branding på vores rødder i sportens verden, virksomhedens historiske arv og storytelling. Det har vi forsøgt at udtrykke ved hjælp af dette butikskoncept”, udtaler Christian Stadil og fortsætter,

”Af netop den grund har vi eksempelvis valgt udelukkende at bruge skandinavisk eg til butikken, ligesom møblerne er Arne Jacobsen klassikere som 7eren og Ægget for at udtrykke hummels danskhed, som vi er særdeles stolte af. På samme måde har vi ved hjælp af en speciel ’poster wall’ forsøgt at vise hummels historie siden 1923 i billeder, så kunden også får et omfattende indtryk af hummel i stedet for blot at se den seneste kollektion”.

”Århus er for os det naturlige sted at begynde med at opdatere vores konceptbutikker. Senere på året skal butikken i Tokyo, vores JD Sports hummel shop-in-shops i England og vores butikker i Spanien have samme tur. I løbet af 2007 åbner vi ligeledes 7 konceptbutikker og 4 shop-in-shops i hele Tyskland, som alle skal have samme unikke hummel udtryk, så vi er meget spændte på at høre slutbrugernes mening om hummel Sport//Fashion i Århus”, slutter Christian Stadil.

Butikken har åben mandag d. 4. juni fra kl. 10-24 

|  Af HSB  |  Oprettet 04. juni 2007 kl. 12:25  |

Tilbage

KAMPENE AFVIKLES I:
NRGi Arena
STORSPONSORER
HOVEDSPONSOR
Copyright © 2007 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS