Århus GF +45 89386000
GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring
HOVEDSPONSOR

Pressemeddelse fra DHF: Morten Stig Christensen ny direktør i DHF

Dansk Håndbold Forbund har ansat Morten Stig Christensen som ny generalsekretær og direktør. Han tiltræder jobbet den 1. september 2007.

48-årige Morten Stig Christensen behøver ingen nærmere præsentation i håndboldverden. Han er tidligere anfører for herrelandsholdet og manden, der byggede TV2 Sporten op fra TV-stationens begyndelse.

”Vi er i DHF’s bestyrelse overbeviste om, at vi med ansættelsen af Morten Stig Christensen har fundet den helt rigtige mand til at modernisere vores organisation. Han har den sportslige erfaring og den ledelseserfaring, som dansk håndbold har brug for”, siger DHF’s næstformand Per Rasmussen om ansættelsen.

”Vi er sikre på, at Morten Stig Christensen vil kunne indgå i et frugtbart samarbejde med såvel den store bredde i dansk håndbold som de professionelle klubber. Hertil kommer hans store erfaring i omgangen med medierne, som er central i topsport i dag.”

”Tingene er gået meget hurtigt og skal lige bundfælde sig, men de mange varme opfordringer fra forskellig side i idrætsverden gjorde beslutningen nem. Jeg glæder mig utrolig meget til at tage fat på en ny stor udfordring i mit arbejdsliv”, siger Morten Stig Christensen.

”Dansk Håndbold Forbund er i færd med at tage hul på en række store forandringer, der skal sikre og udvikle håndboldens position i dansk idræt og internationalt. Der skal bygges bro mellem det politiske bagland og de professionelle klubber – og der skal skabes rum til både elite og bredde i gensidig respekt og forståelse.”

”Holdånden skal simpelthen tilbage i dansk håndbold! Og jeg glæder mig til at være én af drivkræfterne i den proces.”

H.C. Jacobsen fratræder
Ansættelsen af Morten Stig Christensen betyder, at den nuværende direktør i DHF, Hans-Christian Jacobsen, fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning. Det er efter gensidig overenskomst, at samarbejdet mellem DHF og Hans-Christian Jacobsen stopper.

DHF påskønner den store kvalitative og professionelle indsats, som Hans-Christian Jacobsen har ydet for forbundet i et system med mange forskellige interessegrupper. Hans-Christian Jacobsens indsats har medvirket til at føre DHF i en position som et meget professionelt forbund.

Den konkrete politiske situation og den strategi, der fremadrettet skal følges, har imidlertid ført til, at DHF og Hans-Christian Jacobsen er blevet enige om at skilles.

I forbindelse med sin fratrædelse udtaler Hans-Christian Jacobsen:

”Det har været en utrolig spændende periode med meget store forandringer og udfordringer. Ind i mellem også en hård periode med meget personlig fokusering. Jeg føler tidspunktet for min afsked er rigtigt, fordi centrale kerneområder er kommet på plads.”

”Der er gennemført en professionalisering af vor administration, vi har indført et nyt retssystem, der er etableret en selvstændig klubelitesektion og skabt ro om landstræneransættelserne.”

”Jeg føler derfor med god samvittighed, at jeg kan give stafetten videre.”

Parterne har ikke yderligere kommentarer til ophøret af samarbejdet.

Med venlig hilsen
Dansk Håndbold Forbund

|  Lagt online af HSB  |  Oprettet 13. juni 2007 kl. 11:10  |

Tilbage

KAMPENE AFVIKLES I:
NRGi Arena
STORSPONSORER
HOVEDSPONSOR
Copyright © 2007 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS