GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring
Michael Søgaard skifter til Stord Håndbold

Michael Søgaard har skrevet kontrakt med den norske klub Stord Håndbold og starter i Stord den 1. juli 2007.

Michael fortalte Århus GFs nyhedsservice, at han glæder sig meget til at prøve kræfter på et højere sportsligt plan end den danske 2. division.

Han har i år stået i skyggen af Robert Lechte og Jonas Degnbol og har haft svært ved at få spilletid på klubbens ligahold.

Han fortalte også at han har haft en rigtig god tid i Århus GF og ser tilbage på hans tid i klubben med stor glæde.

Han glæder sig meget til at skulle vise sine håndboldfærdigheder for hans nye klub, at skulle tage kampen op om hvem der skal være "første målmand" i Stord og at få ”nogle kampe i benene” på et højere niveau.

Michael betegner Stord Håndbold som et midterhold, som meget gerne vil længere op mod toppen af tabellen.

Århus GF ønsker Michael alt muligt held og lykke i hans nye klub og takker ham mange gange for hans indsats for klubben.

|  af HSB  |  Oprettet 14. juni 2007 kl. 22:20  |

NRGi Arena