GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring
Martin Busk - her i interview med TV2/Østjylland - er ny næstformand i Århus Elites bestyrelse

Nye bestyrelsesmedlemmer i Århus Elite A/S

På den ekstraordinære generalforsamling fredag den 15. juni 2007 har Århus Elite A/S udvidet og skiftet ud i sin bestyrelse.

Ud af bestyrelsen træder Michael Vilhelm Nielsen og formand Kurt Andersen, der for nylig solgte sine aktier i selskabet til en kreds af lokale investorer.

Nye i bestyrelsen er Torben Bjerre-Madsen, Martin Busk og Jesper Ørskov Nielsen. Det er bestyrelsens hensigt at konstituere sig med Torben Bjerre-Madsen som formand og med Martin Busk som næstformand.

Torben Bjerre- Madsen er bosat i Højbjerg og er et aktivt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder i ind- og udland herunder bl.a. i Superfos Industries A/S, VKR Holding A/S og Hansen Transmissions B.V. Han har tidligere blandt andet været adm. direktør i NEG Micon A/S, hvor han var en af de medvirkende kræfter i fusionen mellem Vestas Wind Systems A/S og NEG Micon A/S.

På generalforsamlingen blev det også vedtaget at ændre i Århus Elite A/S’s formålsparagraf. Den lyder nu:

”Selskabets formål er direkte eller via datterselskaber at drive virksomhed inden for professionel fodbold og andre sportsgrene samt forretning inden for underholdnings-, restaurations, udlejnings-, investerings- og sponsorvirksomhed.”

|  af CHH  |  Foto: CHH  |  Oprettet 15. juni 2007 kl. 16:30  |

NRGi Arena