Århus GF +45 89386000
GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring
HOVEDSPONSOR
Succes med strandhåndbold for Århus GF HY

Succes med strandhåndbold for Århus GF HY

Succes med strandhåndbold for Århus GF HY

Århus GF herreynglinge har i weekenden deltaget til stævner i strandhåndbold. Det blev en ubetinget succes, da det lørdag blev til en stævnesejr i ynglingerækken ved DM kvalifikationsstævnet i Skæring.
 
Det vindende hold bestod af: Mikkel Andersen, Martin Vilstrup, Søren Askgaard, Nikolaj Veje, Kasper Jensen og Nikolaj Adamsen. Holdet er dermed kvalificeret til ungdoms DM på Fyns badestrand i Nyborg lørdag d. 23.juni
 
Søndag havde HY holdet valgt at repræsentere Århus GF til den officielle DM afdeling, der ligeldes blev afviklet på banerne i Skæring.
 
Efter især en imponerende sejr over Ribe HK lykkedes det at komme med helt frem ved dette seniorstævne og med tre hold helt lige på point blev det afgjort, at Ribe HK og Århus GF spillede sig med til det officielle senior DM stævne, der ligeledes afvikles på Fyns badestrand i Nyborg lørdag d. 23.juni.
 
Holdet der kvalificerede sig bestod af Christian Køhler, Kasper Larsen, Martin Vilstrup, Søren Askgaard, Nikolaj Veje, Anders Dahl og Simon Radoor.
 
|  af HSB/LM  |  Oprettet 18. juni 2007 kl. 17:30  | 

 

Tilbage

KAMPENE AFVIKLES I:
NRGi Arena
STORSPONSORER
HOVEDSPONSOR
Copyright © 2007 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS