GF Logo Hovedsponor - GF Forsikring

Århus GF har skrevet kontrakt med Dawid Nilsson og Mihail Petrovski.

Århus GF henter to landsholdspillere.

Århus GF har skrevet kontrakt med den 29-årige polske landsholdspiller Dawid Nilsson og den 23-årige makedonske landsholdsspiller Mihail Petrovski.

Dawid Nilsson er hentet til Århus GF på en tre-årig kontrakt fra den spanske ligaklub Bidasoa Irun og Mihail Petrovski som kommer fra den rumænske top­klub HCM Constanta er tilknyttet Århus GF i de næste to år.

Århus GF Sportschef Claus Blem Jensen udtaler at det er med stolthed, at vi kan offentliggøre, at det er lykkedes os at hente Dawid Nilsson til Århus GF på en tre-årig aftale. Dawid er polsk landholdsspiller, og har de seneste to sæsoner spillet i den spanske ligaklub Bidasoa Irun. Her har han såvel i Europa Cup’en som i den stærke spanske liga været en dominerende profil. 29-årige Dawid Nilsson har tidligere spillet sammen med Vegard Samdahl og Robert Lechte i den svenske klub IFK Skövde. Vi har meget store forventninger til Dawid og hans engagement i Århus GF

I stedet har vi skrevet kontrakt med den 23-årige makedonske landsholdsspiller Mihail Petrovski, der var til prøvetræning hos os i slutningen af juni. To træningspas blev det til, og det var nok til at overbevise os om, at Mihail er en spiller med meget stort potentiale. Han er ikke færdigudviklet endnu, men vi er ret sikre på, at han kan folde sit potentiale helt ud i løbet af sine to år i Århus GF, og at han i den periode vil blive en spiller med stor publikumsappeal. Mihail kommer fra den rumænske top­klub HCM Constanta og har tidligere spillet i den makedonske mesterklub Pelister Bitola. Selv ser han springet til Århus GF som sin store chance for at udvikle sig yderligere og for at fast­holde sin plads på det makedonske landshold.

På stregspillerpladsen forstærker vi os med russiske Dimitri Kuzelev, der skifter fra den tyske Bundesligaklub GWD Minden. Dimitri er tidligere OL-guldvinder med Rusland og har spillet i Bundesligaen siden 1998, hvor han gennem alle årene har været en af de mest fremtrædende stregspillere. Dimitri Kuzelev bliver den første russiske håndboldspiller på højeste niveau i dansk herrehåndbold, og vi glæder os meget til at præsentere ham for de århusianske håndboldfans.

Derudover fortsætter Mikkel Øris Nielsen på venstrefløj. Mik­kel hjalp os i slutningen af sidste sæson, og det samarbejde var så godt, at begge parter har ønsket at fortsætte. Endvidere får vi Christian Berges lillebror Marius Berge til Århus. Marius er playmaker og bliver i første omgang en del af vores trænings­gruppe med det mål på sigt at etablere sig på 1. holdet.

Dermed har Århus GF sin trup klar til den kommende sæson og den ser således ud:

Målvogtere: Thomas Petersen, Robert Lechte

Venstre fløj: Jacob Halle, Mikkel Øris Nielsen, Sturla Asgeirsson