Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Dagbog fra Thyregod del 1

Om Brunt vand, bøf med løg og uindfrielige løfter

Afgang fra Arenaen kl. 13.00 mod Thyregod Kursuscenter. Turen skulle klares i to stk. minibusser samt en bagagevogn, ført af henholdsvis Vegard, Gál, aka Claus Holmegaard, og Præsidenten. (Slas) Vogntøjerne var venligst udlånt af Hertz Biler.

Ankomst Thyregod 14.15 til et nedlagt plejehjem, der de næste dage skal fungere som etablissement for det Århusianske Håndbold Korps - et ikke videre opmuntrende residens, der bringer tankerne hen imod den deprimerende oplevelse det ofte er at træde ind på et infirmeri!

Værelse nummer 18 blev tildelt undertegnede, Bisbo og Irming, og da den gyldne Ruko nøgle havde gjort sin pligt i hullet og døren langsomt gled op, blev de unge næser mødt af en odør vi valgte at beskrive som værende en blanding af vådt asbest og ”en form for surhed”, som vores kære ven og kommentator Bent NYegaard senere på aftenen valgte at udtrykke det om Michael V. Knudsens sindsforfatning.

To pRagteksemplarer af en sovesofa var det førstE vores øjne mødte, og allerede på dette tidspunkt vidste vi, at der ventede en beGivenhedsrig nat forude – og vores efterhånden højnede forventninger blev endeligt indfriet da vandhanen på badeværelset åbnede for sine sluser; brunt vand fossede ned i den ret så kalkede håndvaskekumme – og med brunt mener vi ikke brunt som i brunt, men virkelig BRUNT vand. Dette udløb af den brune substans blev kun afbrudt af hanens hakken og sprutten, der måtte lede tankerne hen imod den kære videomand, Flemming BlOm, og hans til tider ret så ildevarslende hosteanfald, og efter et par minutter med brunt, blev vandet endeligt gennemsigtigt, hvorefter vi uden tøven lod det rindende vand slukke tørsten.

Kl. 14.45 startede træningen i den hyggelige hal i Thyregod, og efter den obligatoriske fodboldkamp, som ”ungt hold” i øvrigt vandt på to pragtmål af Jacob Petersen, gik vi over til lidt småspil i to ender. Herefter stod menuen på en lille kamp, hvori sportschefen tiltrådte som dommer. Om dennes præstation skal vi lade Det gå usagt hen, thi ord for dette ikke findes, men excesserne gjorde at Claus Blem Jensen ragede sig uklar med samtlige spillere på holdet, og efterfølgende lovede han højt og helligt at han aldrig nogensinde igen skulle brokke sig over de hårdtprøvede dommere i Arenaen – som om!!!

Kl 17.30 blev vi præsenteret for dagens højde punkt – aftensmaden bestod nemlig af bøf med løg, sovs og kartofler. Til at krone dette mesterværk blev desserten kastet på bordet – pandekager med is – UG med kryds og slange for det første måltid i Thyregod! At DK´s herrehåndboldlandshold senere skulle spille sig i en semifinale ved det forestående EM lader vi passere som dagens accessoriske nyheder.

Vi vil fortsat forsøge at holde humøret højt trods de knap så befrugtende omgivelser – fortsættelse følger…

Hilsen Bisbo og Irming

Tilbage

HOVEDSPONSOR
CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2008 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS