Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Dagbog fra Thyregod del 2

Indianer-Slas og straffeLind

Thyregod fredag den 25.01.08

Dagen startede med en vækning af Slas 7.45. Et utrolig smukt syn at slå øjnene op til. Derefter stod den på morgenmad. Noget, alle disse ”luksus”-mennesker ikke er gode til er at stå tidligt op.
Citat af Toke Holst: ”Hold kæft det er mange år siden jeg har været så tidligt oppe”.

Efter morgenmaden stod den på noget så hårdt som afslapning indtil træning kl. 10. Efter lidt opvarmning stod den på obligatorisk fodbold som det vigtigste punkt til træning. De gamle vandt en klar sejr efter et lille uheld i går, hvor vi tabte til de unge.(Det er MEGET uvant at tabe for gammel hold). Slas fik debut som fodboldspiller på ungt hold. Han tog plads som ”offensiv-over-det-hele- spiller”. Hvilken debut! Han havde flere ”guld-afleveringer”.
Set fra gammel hold var det tydeligt, at han var på et helt andet niveau end de andre på ungt hold. Det var som at sætte Ronaldinho sammen med et puslingehold. Hvis Slas var indianer ville hans navn være: ”HERDEROGALLEVEGNE”.

Træningen bestod derefter af skud. Her beviste Robert ”muren” Lechte og Thomas ”sterbik” Petersen, at det klart er dem, der løfter holdet op på et plan, som ingen andre kan! Hvilken klasse de har!!!!!! AVAV de er gode.
Noget meget uvant var at se Ronnie træne… endda hårdt… Vi skal aldrig være skadet mere, når Jens Bo er med… Det så hårdt ud på Ronnie…

Så stod den på bad og derefter middagsmad. Den stod på pasta med kødsauce og den obligatoriske salat. Det kan vi vist ikke brokke os over.

Middagsmaden var indtaget og alle var glade. Nu stod den på fritid/hvile. Tror mest den stod på hvile, for der var MEGET stille på gangen. Noget mange nyder er en god morfar.

Hvilen var vel overstået. Der er ikke noget som at vågne og se en anden mands fødder som det første. Vi mødtes til en sandwich kl. 16.30. Derefter lidt tid til at lade op til kampen mod GOG.

Kampen, den skriver vi ikke andet om, end vi tabte og det var noget hø!!!!!!! Det er helt sikkert fordi Erik har kørt os alt for hårdt til træning. Vi var trætte og folk fik ikke plads til at gøre alle deres små mærkelige ting inden kampen. Det var helt sikkert også dommernes skyld.
Et lyspunkt var dog helt sikkert Mads Lind. Han viste en kølighed sjældent set bedre. End ikke efter at Lars Christiansen er kommet i gang på straffekast til EM. Mon han er rykket op som første straffeskytte efter et meget sikkert straffekast! Det må være noget Erik skal i tænkeboks omkring. Men mon ikke Mads skriver mere om dette i morgen, da Robert og jeg har valgt ham som ”blog” skriver i morgen?!

Klokken er nu 21.59 og vi overvejer at slutte aftenen med at smutte en tur i Wellness afdelingen på Kursuscenteret. Dvs. en tur på skjoldet og lade værelseskammeraten klø en på ryggen…

Hilsen Robert og Thomas P.

Tilbage

HOVEDSPONSOR
CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2008 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS