Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Generalprøve i Thyregod

Træningskamp GOG – Århus GF: 29-28 (16-14)

Dorthe H. Kristiansen - Århus GF’s Fanklub

Hvem gider tropisk solvarme og blåt Atlanterhav, når man kan tage en tur til det indre Jylland?
Her kryber man i ly for den kolde ruskende vinterregn og kan nyde badeland, wellness for men, værelser med højskolekomfort, mad som vor mor laver den, storskærm og en temmelig fin håndboldhal. Lige der, hvor selveste GOG kommer på visit!

Det gjorde de nemlig, men i kraft af deres status som konsolideret tophold var det i en EM ramt udgave. Rigtig mange stamspillere savnedes på grund af de spændende begivenheder i Norge.

Århus GF derimod kunne stille fuldt hold, dog minus Jesper Storm og Ronnie Vilstrup. Det var spændende, om aftenens møde kunne give revanche for det ærgerlige liganederlag til fynboerne før jul. Det lå ligesom i kortene, at denne opgave burde kunne løses fornuftigt.

Det viste sig bare sværere end som så. Niklas Landin i målet havde det fint i Peter Henriksens fravær og viste fra første øjeblik, at vinterpausen ikke havde sænket hans kadence. Århus GF’s spillere havde for så vidt ikke problemer med at spille sig til chancer, men det kneb gevaldigt med præcisionen i afslutningerne. Den slags går ikke overfor et kontrastærkt hold som GOG, der foruden den hurtige fløj Frederik Petersen også havde medbragt aktører som storskytten Mikkel Hansen, Jacob Green Jensen som spilstyrer, på stregen en skarp Olof Ask samt Dennis Kirkegaard, der nu ikke havde sin bedste dag.

Det var en tæt affære hele vejen igennem og overraskende nok med GOG et skridt eller to foran næsten hele tiden. Det til trods, at Robert Lechte stod ganske fornuftigt i først halvleg og hans afløser Thomas Pedersen ikke stod tilbage for ham i de følgende 30 min. Han profiterede klart af, at der kom mere tempo i forsvaret, præcis som Erik Veje på et tidspunkt højlydt beordrede.
Det gav bolderobringer og kontrastød. Mads Lind svarede flot igen med et par ”ornli’ syge selv-osere”. Fin kamp fra hans side med masser af tid på banen.

Også Jacob Halle, der efterhånden må være godt sulten efter spilletid, fik lidt af sin lyst styret, dog primært på den fløjplads, som han i grunden helst vil være foruden. Han kan faktisk godt. I forsvaret leverede Jacob desuden et par kvikke aktioner som boldtyv.

Århus GF tabte med 1 mål akkurat som sidst. Denne gang må skylden lægges på decideret uskarphed i angrebet - i særdeleshed i selve afslutningsfasen. Lidt af en øv, men bestemt ingen katastrofe. Ingen spillede sig for alvor ud.

De kommende dages træning gør sikkert meget ved det. Momentum skal nok indfinde sig, når det rette spændingsscenarium bliver sat op, nemlig forsvaret af den vigtige 3. plads i ligaen. En skidt generalprøve, siger man, giver en god premiere.

Den finder sted den kommende lørdag imod Fredericia HK.

I mellemtiden, mens vi andre åndeløst følger vores herrelandsholds triumfer, kan Håndboldnorge så gå i tænkeboks. Der er varslet store omvæltninger for landsholdet, f.eks. på playmakerposten, hvor Glenn Solberg er parat til at trække sig for at koncentrere sig om sine fæller på det norske mesterhold Drammens HK. En ny landstræner skal nu i gang med at sætte et nyt team, og hvorfor ikke rette blikket mod Århus og Vegard Samdahl: En skarp og myndig dirigent, bevægelig, klog og samtidig skudfarlig. Han kunne være en god parallel til Børge Lund.

Tilbage

HOVEDSPONSOR
CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2008 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS