Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Dagbog fra Thyregod del 3

Tidligt op og tidligt hjem

Tredjedagen blev sidste dag på Århus GF’s træningslejr i Thyregod. En mindre ændring i programmet, betød at vi besluttede os for at tage hjem lørdag aften efter Danmarks semifinale.

Lørdagen startede med larm – rigtig meget af slagsen faktisk.
Desværre for os sovende træningslejr-deltagere fandt larmen sted allerede 5.23 lørdag morgen, hvor en noget bedugget gæst på kursuscentret ikke kunne finde/komme ind på sit værelse. Han mente, at det kunne betale sig at banke på døren med stadig stigende styrke, og da han til sidst var ved at gå direkte igennem døren, måtte larmen stoppes.
Så undertegnede sportschef trådte i underbukser, uden briller og med sovehår ud fra sit værelse 15 meter fra den stangvisne kursist for at give en skideballe. Om det var de verbale klø eller det sikkert ikke specielt kønne syn, der fik kursisten til at fortrække er ikke op til mig at bedømme, men roligere blev der da…

Lørdag formiddag stod i konkurrencens tegn, hvor der skulle dystes i disciplinerne airhockey, bordfodbold, pool, dart og det overordentligt interessante hollandske brætspil Sjoelen. Spillerne var delt op i et hold med danskere og et med udlændinge. Storm og Thomas P havde fået plads på udlændinge-holdet, men de bor jo også så langt væk som i Horsens og Skanderborg.
Efter knap tre timers spil kunne dansker-holdet kåres som vindere, og præmien bliver uddelt til tirsdagens træning.

Derefter stod der EM-slutkampe på programmet. Og det er altså ikke bare sådan lige at blive enige om et favorithold, når Århus GF’s trup ser EM sammen. Norge og Sverige mødte hinanden i kampen om femtepladsen, og ved gensidig overenskomst blev Robert og Vegard enige og at følge første halvleg på svensk tv4 og anden halvleg på norsk tv2. Det var Robert, der havde mest at glæde sig over, da kampen var slut.
Derefter stod den på træning, selvom Mihail (og sikkert flere andre) meget gerne ville have fulgt Kroatiens semifinale mod Frankrig. Selvom Petrovski er fra Makedonien, er der ingen tvivl om, hvor hans sympati lå ved EM…
Sturla, Dima og Dawid måtte konstatere, at deres landshold desværre ikke var med frem til slutkampene. Måske det havde set anderledes ud hvis de var blevet udtaget…?

Den afsluttende træning stod på lidt offensivt forsvar og afpudsning af nogle angrebskombinationer, og det ser ud til, at gutterne er klar til at indlede den resterende del af turneringen på lørdag, når Fredericia kommer på besøg.

Danmarks semifinale blev naturligvis fulgt med stor entusiasme. Holdleder Slas stillede igen op i sin Boesen-landskamptrøje, men da tyskerne førte med fire mål midt i 1. halvleg havde Slas fået nok, så han startede skuffet hjemturen i sin Toyota kassevogn.
Mon ikke Slas blev noget overrasket, da han senere på aftenen kunne konstatere, at det alligevel blev til dansk sejr. Synd han ikke så kampen til ende…


Claus Blem Jensen

Tilbage

HOVEDSPONSOR
CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2008 Århus GF
Websitesponsor: Digitalis Internet ApS