Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Troels Gadegaard, Foto: Ole Nielsen

U-18 holdet vinder af divisionsrækken

Med et fortjent nederlag i søndags i Skjern og en lige så fortjent hjemmesejr mod Brabrand IF er der sat punktum for efterårets turnering for vores U-18 hold. Med 15 point i de 10 kampe har de unge drenge den tilfredsstillelse at sejren i divisionspulje 1 er sikret. Dermed er en af sæsonens store målsætninger i hus, da vores drenge nu er blandt de 6 hold i forårets U-18 liga.

På nuværende tidspunkt ligger det fast, at AAB, HF Sønderborg og Skanderborg også har sat sig på pladser i ligaen. Team Vestjylland står med gode kort, men kan fortsat trues af Viborg HK. Den sidste plads bliver en kamp mellem Skjern og Bjerringbro FH, der mødes på søndag. Med uafgjort i denne kamp skal der i øvrigt et større regnestykke i gang, mens en vinder vil afgøre sagen.

Århus GF kampen mod Brabrand var med flere fornuftige takter uden at det var prangende. Især gav en periode i anden halvleg grund til lidt irritation. Helhedsindtrykket var dog helt sikkert godkendt og især glædede det træner Lars Møller at se Troels Gadegaard med sin bedste indsats i Århus GF trøjen.

Målscorere for Århus GF mod Brabrand IF: Anders Dahl (9), Rasmus Barslund (5), Søren Fisker (5), Troels Gadegaard (4), Simon Birkefeldt (3), Mads Sørensen (2), Jeppe Smollerup (2), Nikolaj Mühlbach (2) og Thomas Schmidt (1)

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2008 Århus GF
Websitesponsor: