Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Robert Lechte, Foto: Ole Nielsen

Favoritdræberne slog til

Århus GF – Nordsjælland Håndbold: 28-29 (13-14)

Dorthe H. Kristiansen - fan af Århus GF

Århus GF måtte onsdag aften se sig slået med mindst mulige margin af opkomlingene fra Nordsjælland, der tidligere i sæsonen har drillet flere tophold. Det er sket på hjemmebane, som på den måde er blevet en farlig fæstning.

Spørgsmålet er nu om Århus GF kan regne sig blandt topholdene og om NRGi Arena er nogen fæstning. Begge dele var en del af målsætningen forud for sæsonen, men nu ser tingene anderledes ud.

Holdet kan ikke få gang i hjemmebanen og ligger pænt uden for det sjove selskab, som til foråret skal spille det første slutspil efter nye regler med 8 hold.

Set under et må man erkende, at kampen i Århus fik den rette vinder. Nordsjælland kom med mere gejst og vilje, førte i stort set hele kampen og var i stand til at afvise sine modstandere gang på gang, når de forsøgte at hente terræn.

Nordsjællænderne havde rigtig mange spillere, som kunne byde ind med scoringer. Århus GF derimod var afhængige af, at Toke Holst, Vegard Samdahl og Morten Nyberg havde tur i den. Toke Holst var specielt i 1. halvleg meget skarp, mens Morten Nyberg tog flot revanche sidst i 2. halvleg efter en anonym start. Det blev ironisk nok ham, der missede den sidste chance for udligning, da der manglede få sekunder af kampen.

Erik Veje Rasmussen prøvede at ændre forsvarsopstilling et par gange. 5-1 opstillingen havde en god periode sidst i 1. halvleg og først i 2., hvor også Robert Lechte viste, hvorfor han hele tiden bliver valgt til kampens spiller!

Straks efter pausen fik Århus GF udlignet til 14-14. Lidt senere kom den eneste Århus GF føring siden kampens 2. minut, men den smuldrede på grund af en udvisning, Kristian Asmussen og Dusan Millicevic. Man var igen nede med 3.

En timeout og 6-0 ændrede ikke rigtigt på situationen. Så meldte Morten Nyberg sig pludselig ind i kampen, men hvad nytter det ene fremragende mål efter det andet, når modstanderne kommer nemt til scoring og ens medspillere er uheldige og misser vigtige chancer?

Resultat: Nordsjælland havde timeout og matchbold ved 29-28 og 35 sek. tilbage. Der var masser af tid, man skulle blot undgå at miste bolden til en Århusianer og så få mange frikast. Den usandsynligt lange Nicolai Markussen blev udset til at forsøge en afslutning netop på frikast. Han ramte forbi, men desværre blev det efterfølgende stolpe ud for Århus GF i forsøget på at nappe et enkelt point i kampen om en plads i slutspilsrækken. En træls målramme var i vejen for Morten Nyberg.

Skjern venter søndag eftermiddag på hjemmebane. Det er afgjort ikke for tøsedrenge. Her suppleres den stærke håndboldtrup med hele lokalområdet sekunderet af to højrøstede, gestikulerende trænere, der konstant hopper rundt ved sidelinjen.

Uha, da, da

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2008 Århus GF
Websitesponsor: