Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Vegard Samdahl, Foto: Ole Nielsen

Et point over sidelinien

Skjern Håndbold – Århus GF: 30-28 (15-14)

Dorthe H. Kristiansen, fan af Århus GF

Ryan Zinglersen forudså inden kampen med et skævt grin, at det ville blive tæt. Han fik ret - og fik tilmed sejren.

Der er halvandet minut igen. Stillingen er 28-28 og Robert Lechte stopper Anders Eggert på straffekast. Der bliver efterfølgende spillet meget op til Kristian Gjessing, så med ét er Jesper Jensen fri. Jubel i Skjern Bank Arena, men Århus GF har stadig tid til udligning. Muligheden er oplagt, da Skjerns hardhitter Goran Kozomara river Toke Holst ned og forlader banen med tredje udvisning og rød seddel. Men…

En aflevering, der ikke kender sin adresse, koster dyrt. Fløjspilleren Thomas Pedersen kan være ligeglad med, at hans hold er i undertal og laver en friløber på Robert Lechte.

For Skjern betød sejren total forløsning efter to dårlige kampe. For Århus GF var resultatet denne søndag endnu et rap over nallerne og en påmindelse om, at det helt enkelt ikke er godt nok - samlet set.

Der blev kæmpet igennem i perioder, men desværre havde Skjernspillerne fat i de århusianske skytter og var desuden gode til at bremse kontraløb. Deres farligste våben den dag var store Lars Møller Madsen, der fik sig en skygge i skikkelse af Vegard Samdahl. I stedet spillede Jesper Jensen og goe ’gamle’ Kristian Gjessing sig ind i kampen. Anders Eggert havde bemærkelsesværdigt lidt held i angrebsspillet, men som straffeskytte var han god for sit hold.

Vegard Samdahl præsterede noget af det bedste, vi har set længe, og Thomas Petersen leverede en gedigen indsats, som Robert Lechte videreførte i anden halvleg. Desværre fik bagspillerne generelt for lidt ud af det, og det er desuden skidt at tillade modstanderne at score i undertal. Skjerns fløj Thomas Pedersen kunne eksempelvis udspillede sin næsten navnebror Thomas Petersen, målmand - oven i købet fra ’forkert’ side. Det bragte Skjern i føring med 5. På dette tidspunkt, efter 20 min. så det virkelig skidt ud.

Århus GF fik faktisk lukket dette truende hul, men så meget desto mere hånligt var det, at Lars Møller Madsen på frikast efter udløbet af første halvleg kunne smække bolden i mål forbi en mur af granvoksne forsvarskæmper. Det gavner kun modstandernes moral.

De små marginaler endte med at afgøre kampen: Århus GF fik ikke nok udbytte af Skjerns fejl og endte med at blive knækket på sine egne.

Det var vildt ærgerligt, nu da GOG, en konkurrent til en top-8 placering, meget belejligt havde sat point til mod AaB Håndbold. I mellemtiden har nye konkurrenter meldt sig på banen, nemlig Team Tvis Holstebro og Fredericia HK. De venter begge i de kommende runder. Århus GF må og skal hente to sejre i disse kampe. Det er helt essentielt for håbet om avancement, men i sandhedens lys: Også for ikke at blive isoleret i bunden af rækken.

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2008 Århus GF
Websitesponsor: