Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Michael Riis, Foto: Ole Nielsen

Tæt på, men stadig ingen point.

Århus GF – Team Tvis Holstebro 29-31 (11-16)

af Tina Bang, Fan af Århus GF

Inden julefreden sænker sig over håndboldsæsonen, så skulle Århus GF og Team Tvis Holstebro lige have afgjort kampen om Midtjylland. Dette foregik på århusianernes hjemmebane lørdag eftermiddag, hvor 1375 tilskuere havde trodset vinterstormen og var mødt op for at se om det lokale hold endelig kunne hive en hjemmesejr i land.

Og i starten af kampen så det faktisk ud som om Århus GF havde tænkt sig, at klæde gæsterne fuldstændigt af. Og dette rent bogstaveligt, for århusianerne formåede at rive 4 af modstandernes trøjer i stykker indenfor de første 10 minutter af kampen. Så sig ikke, at hjemmeholdet ikke kæmpede med næb og klør. Eller så var TTH’s ekvipering som var utrolig skrøbelig.

Desværre formåede Århus GF ikke at klæde TTH af rent spillemæssigt. Gæsterne kom rigtigt godt fra start, alt imens Århus GF ikke rigtigt fik styr på angrebsspillet. TTH’s aggressive forsvar drillede hjemmeholdet så meget, at angrebsspillet blev alt for stillestående og manglede tempo. Dertil kom en del missede indspil til Kuzelev på stregen, så TTH blev ved med at trække fra i løbet af halvlegen. Dette også i kraft af, at de satte en yderst velspillende Heino Holm Knudsen på banen. Heino har stadig lyn i hammeren.

Hos Århus GF var det især Michael Riis, som skilte sig ud og spillede en fin kamp og efterhånden som kampen skred frem, så fik Robert Lechte og siden Thomas Pedersen også nogle redninger ind. Men det var desværre ikke nok til at hale ret meget ind på TTH i første halvleg, som endte med en 5-måls føring til gæsterne.

I anden halvleg var det ligesom at hjemmeholdet kom på banen med fornyet energi og tro på, at de kunne vende kampen. De startede ud med at vinde de første 10 minutter med 6-4, men derefter kom Heino Holms hammer desværre alt for godt i sving igen og samtidig måtte Toke Holst sætte sig bag bænken med en ispose på den ene hånd. Ærgerligt for backen, som ser ud til at misse næste kamp.

Men de resterende århusianske spillere fik lidt bedre fat om kampen i løbet af anden halvleg og selvom det stadig var svært at passere Michael Bruun i TTH’s mål, så fik de alligevel indhentet gæsterne efter 8 minutter før tid og fik tilmed bragt sig foran med 27-26.

Men glæden varede desværre alt for kort, for igen gjorde Heino Holm det onde imod sine gamle holdkammerater og tyrede et par vigtige bolde i mål i slutfasen og Århus GF havde ikke heldet eller koncentrationen til at afgøre det til egen fordel i de allersidste minutter af kampen. Så Århus GF måtte igen se sig slået i slutfasen af en kamp og igen med et nederlag på ganske få mål. Slutresultatet blev 29-31 i TTH’s favør.

Ærgerligt, at Århus GF ikke formåede at holde fast i den spinkle føring, de trods alt havde opnået ved at spille sig op anden halvleg. Men desværre blev det ikke til hårdt tiltrængte points denne gang og holdet må tilbringe julen på en 11. plads og et stykke udenfor det ”pæne” selskab.

Næste kamp på agendaen bliver også rigtig svær. Det er imod ligaens p.t. nr. 10 Fredericia, som har samme antal point som Århus GF. Så der bliver rift om vigtige point når de 2 hold mødes d. 29/12 i Fredericia.Kampfakta:
Århus GF - Team Tvis Holstebro 29-31 (11-16)

Århus GF: Michael Riis 8, Dimitri Kuzelev, 6, Vegard Samdahl 3, Morten Nyberg 3, Jakob Halle 3, Jannick Mazur 2, Toke Holst 1, Mikkel Øris Nielsen, Ronnie Vilstrup 1, Mads Lind 1.Team Tvis Holstebro: Heino Holm Knudsen 7, Joacim Ernstsson 6, Lars Rasmussen 4, Patrik Olsson 4, Søren Tau 3, Søren Hansen 3, Hans Christian Lund 2, Lars Erik Bjørnsen 1, Nikolaj Mehl 1.Udvisninger: Århus GF: 4 TTH: 3.
Tilskuere: 1375.


Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2009 Århus GF
Websitesponsor: