Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Anders Dahl blev topscorer i kampen mod Skanderborg Håndbold

Fremragende U-18 start på ligaen

Efter en længere kamppause var det endelig tid for vores U-18 hold at få hul på de sjove kampe i forårets ungdomsliga, hvor de 6 bedste jyske hold nu kæmper om to pladser i DM slutspillet.

Modstander var vores overmænd fra pokalturneringen i form af Skanderborg Håndbold. Kampen blev spillet i Vejlby Risskov Centret hal 1 og optakten havde ikke været den bedste for vores hold.

Udover at Nikolaj Veje Rasmussen som bekendt er at finde i seniortruppen så har akutte skader ramt to af efterårets profiler på vores hold. Simon Birkefeldt har problemer med sit knæ, mens Søren Fisker til den afsluttende træning var så uheldig at skade sin tommelfinder, der er lagt i gips.

Nye på holdet til denne første kamp var en gammel VRI og Brabrand spiller i form af Thomas Hansen, der i julepausen er kommet tilbage til Århus efter et ophold i Viborg HK, samt U-16 spilleren Casper Larsen fra HEI.

Begge fik en meget flot debut i den hvide trøje. Skanderborg bragte sig hurtigt foran 0-3, men lige så hurtigt hentede vores hold den føring godt anført af Nikolaj Mühlbach. 1.halvleg blev en meget tæt affære, med et lille overtag til Skanderborg. Før pausen blev et nyt hul dog lukket og stillingen var 15-15. 2.halvleg blev helt fantastisk for de hvide fra Århus.

Vi må indrømme at heldet var med os i et par situationer så meget gik vores vej, men i høj grad skal drengene også roses for at opsøge dette held. De sidste 30 minutter bød på hele 24 scoringer og kun 14 til Skanderborg. Med cifrene 39-29 blev de første to point altså sat på bogen og allerede næste weekend venter en ny opgave når turen går til Sønderborg, der har vundet deres første to kampe i ligaen..

Målscorer for Århus GF: Anders Dahl (9), Thomas Hansen (7), Nikolaj Mühlbach (6), Thomas Schmidt (5), Rasmus Barslund (4), Mads Sørensen (4) og Casper Larsen (4)

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2009 Århus GF
Websitesponsor: