Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

I al slags vejr…

Efter mere end 12 timers transporttid og mellemlandinger i København, Palma de Mallorca og Madrid ankom Thomas Petersen i aftes til træningslejren medbringende sit sædvanlige gode humør. Thomas var på forhånd blevet adviseret om, at vejret søndag viste sig fra sin allerbedste side. Så godt var det, at der blev tid til et par timer ved poolen med et par solskoldede næser til følge, og naturligvis en mørkebrun Massør Holme. Den mand stjæler simpelthen solen!

Man skal bare prøve at stave til s-o-l-s-k-i-n, og straks ligner Holme en maurer på badeferie i Caribien! Så naturligvis glædede Thomas sig til en mandag i badeshorts…

Men i stedet for varme og fornemmelsen af solens prikken på huden har mandagen budt på kulde og gåsehud. I hvert fald for de fleste af os.
Stakkels Kasper Irming har nemlig tilbragt hele dagen under dynen med hovedpine, af den slags der er beslægtet med migræne. Bestemt ikke fedt på en træningslejr, men det gode er, at Irmings lyskenskade dermed har fået maksimal ro, så hans bestræbelser på at blive klar til anden halvdel af turneringen stadig ser lovende ud.

En helt anden slags hovedpine havde ramt Holdleder Slas og Videomand Blom, der efter en grundig research i Puerto del Carmen aften og nat måtte holde sengen til midt på dagen…
De skulle dog være i klar bedring og heldigvis for det, for i aften står den på spansk tapas hos ”Julios” – en hyggelig restaurant i den nærliggende by La Santa.

Træningen foregår fortsat på et meget højt niveau, og såvel søndag som mandag blev der arbejdet utroligt intensivt med såvel forsvarsspil som tekniske detaljer for den enkelte spiller. Og efter Thomas P’s ankomst også spil til to mål!

Ingen Århus GF-træningslejr uden en gennemgående konkurrence, og den blev skudt i gang i dag med udendørs basket og efterfølgende doublekampe i badminton. Spillerne er delt ind i tre grupper, og der bliver gået ganske alvorligt til vaflerne!

Førerholdet efter førstedagen er gruppen med Mikkel Øris, Michael Riis, Nikolaj Veje og Ronnie Vilstrup. Ganske suverænt har de bragt sig i spidsen ved at feje al modstand til side! Gruppen med Nils Pedersen, Dimitri Kuzelev, Jannick Mazur og Morten Nyberg ligger på andenpladsen i skarp konkurrence med sidste gruppe bestående af Jacob Halle, Mads Lind, Thomas Petersen og Robert Lechte. Intet er afgjort og konkurrencerne fortsætter i morgen og afsluttes onsdag. Mere herom senere.

Nils Pedersen har fødselsdag i dag (32 år), og mon ikke han bliver fejret med fødselsdagssang i aften…?

Ellers er der vel bare for Thomas P og vi andre at håbe på, at vejrudsigten for de næste dage holder stik. Her bliver der nemlig lovet høj sol og lidt mindre vind!

Det hele er nu noget nemmere, når solen skinner…

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2009 Århus GF
Websitesponsor: