Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Kasper Irming skriver dagbogen fra La Santa

Dagbog La Santa dag 693…

(eller sådan føles det i hvert fald her onsdag aften kl. 22.01)

af Kasper Irming

Dagen startede efter en alt for kort nat, kl. 9.00 til morgentræning hvor de raske spillere blev pryglet igennem på løbebanen af Benny. Efter dette stod den på en gang styrketræning, hvor undertegnede blev tugtet af klubbens klart mest begærede mænd, Mr. Fys. Rasmus Thomhaw.

Efter en træning af Guantanamo karakter stod den på frokost i Greenbar… Endnu en Jameos blev sat til livs! Under den stegende sol og i de isnende kolde vinde blev frokosten afbrudt af bægersvingeren Blom, den kære videomand, der ville samle sit arsenal af giftige Århus GF-spillere til den vanlige fodboldturnering. Afbuddet fra mig gjorde selvfølgelig de andre spillere meget nervøse ved situationen, men efter en afdramatiserende snak og en kold cola fik Blom og jeg talt de andre spillere til ro, og opbygget en tro på dem selv. Utroligt hvad man kan bilde folk ind!

Det skulle senere vise sig at denne mind-control, der blev ført fra Bloms og min side, var uhyggelig effektiv – eksemplificeret da Mads Lind, den normalt noget klodsede og akavede fodboldspiller, valgte at trodse alle love og regler vedrørende fysisk formåen (i fht. Mads, forstås), i bedste Preben Elkjær stil først tyrede et velplaceret skinnebens hvæs midt i målet, hvor keeperen heldig- og tilfældigvis blev blændet af solen, der blev reflekteret fra Bloms Guldøl, og derefter afgjorde kampen med sin højre fortand, da Ronnie kastede et usandsynligt langt indkast lige på tanden af Mads. (En af Bloms genistreger fra træningsbanen)

Holdets topscorer blev selvfølgelig Jacob ”Fuck, hvor er du egentlig tynd” Halle med 9 mål i 4 kampe og en fabelagtig præstation.

Den interne olympiade blev afgjort i ”forlænget spilletid” ved fodbold-golf, og vinderne blev Niels, Dima, Mazur og Nyberg.

Vi sidder nu på værelse 39A hvor Michael ”Anthony” Riis netop har afsluttet sit 7 kabale spil nr. 129, med en succesrate på 5 pct. Det var helt ekstraordinært, at jeg kunne skrive denne dagbog på min egen computer, da Riis har brugt den så meget, at hele Lanzarotes strømforbrug er steget med paradoksale 95 pct.

Hilsen Irming, assisteret af Ronnie ”gigant-tå” Vilstrup

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2009 Århus GF
Websitesponsor: