Århus GF +45 89386000
GF Logo
KAMPENE AFVIKLES I:

Thomas Schmidt og resten af Århus GF U-18 hold fik endnu en sejr i hus.

U-18 sejr i Vestjylland

Mens ligaholdet spillede mod BSV var de unge Århus GF drenge taget til Lemvig for at spille mod Team Vestjylland. Kampen blev en gentagelse af noget vi har set et par gange før i perioden her efter jul. En lidt rodet indsats af vores hold i første halvleg, hvor Vestjylland var i front det meste af tiden med 2-3 mål på trods af en fin præstation fra målmand Troels Stausbo.

Ved pausen var stillingen 15-13, men selvom vores hold hang lidt efter var der en tro på at det nok skulle vende. Det gjorde det straks fra begyndelsen af 2.halvleg hvor forsvaret kom i gang omkring Anders Dahl og Erik Haar og dermed fulgte også redninger fra Rene Bech der overtog målet i 2.halvleg og en lang række contramål sat ind af Rasmus Barslund og Thomas Schmidt.

Godt midtvejs i 2.halvleg faldt kampens afgørelse. Mads Sørensen satte sig igennem i et contraløb. Team Vestjyllands profil Michael Rosenkvist kom for sent med sin tackling og blev derfor præsenteret for det røde kort. Da Thomas Schmidt udnyttede straffekastet til at bringe Århusdrengene foran med tre mål og vestjyderne nu manglede Rosenkvist var kampen reelt afgjort.

U-18 holdet har nu med sejre i de første fem kampe efter jul lagt sig i en solid position. På søndag den 1.marts er næste opgave mod de stærke drenge fra AAB, der ligeledes er ubesejret i U-18 ligaen. Kampen spilles i Skæringhallen kl. 15.30

Århus GF målscorere mod Team Vestjylland: Thomas Schmidt (11), Rasmus Barslund (8), Anders Dahl (8), Nikolaj Mühlbach (3) og Casper Larsen (1)

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
Copyright © 2007 - 2009 Århus GF
Websitesponsor: