Klubben Sportsinfo Presse Tilbud Sponsor Links Kontakt
Beskrivelse Vision Målsætning

Norsk hjælp fra Tyskland til Århus GF!!!
Som erstatning for Jan Paulsen har Århus GF med øjeblikkelig virkning lejet playmakeren Alexander Buchmann af Flensburg, som erstatning for Jan Paulsen. Paulsen har hånden i gips efter et møde med GOGs Kasper Nielsen og er ude indtil forårssæsonen. Alexander er en rigtig spændende spiller, som Flensborg på sigt venter sig meget af, men han har tiden for sig, og Flensborg er godt dækket ind af de to landsholdsspillere Christian Berge og Joachim Boldsen. Derfor har det været muligt at lave en aftale med den nordtyske klub om en kortere lejeaftale. Alexander er teknisk utroligt velfunderet og samtidig meget skudstærk, han kan tilføre holdet den ekstra dimension, som vi naturligt vil savne uden Jan Paulsen, - uden det iøvrigt er muligt at sammenligne de to spillere, som er vidt forskellige typer. Vi glæder os til at præsentere Alexander for hjemmepublikum når vi den 6.12. tager imod Skjern. Vil man inden da have en lille forsmag bør man kigge forbi Silkeborg Hallerne på lørdag kl. 15.30, hvor Silkeborg Voel er værter.

Oprettet af: MTA d. 25-11-2003.

Gå til liste over alle nyheder