Klubben Sportsinfo Presse Tilbud Sponsor Links Kontakt
Beskrivelse Vision Målsætning

Nye spillere til Århus GF
Vi er i Århus GF meget glade for at kunne præsentere 3 nye spillere i absolut topklasse. Spillerne tror vi på er med til at løfte Århus GF endnu en tak imod vores målsætning om at være med helt fremme.

De nye spillere er:

Toke Falkenberg Holst:
Toke er et af landets helt store talenter på venstre back, og har igennem længere tid været på Århus GFs ønskeseddel. Den 22 årige spiller har spillet 30 Y- og U-landskampe og har haft en meget positiv udvikling de seneste sæsoner, hvilket senest har ført til en udtagelse til ligalandshol-det. Toke kommer til klubben efter 2 sæsoner i Team Tvis-Holstebro.

Jonas Degnbol
Jonas er et stort talent på målmandsposten hvilket har ført til kampe på både Y- og U-landsholdet. Jonas har masser af rutine fra såvel TDC-ligaen som de store europæiske turneringer. Han er en meget stærk mål-mand, med de kvaliteter der skal til for at afgøre en kamp. Jonas er 26 år gammel og kommer til klubben fra Skjern Håndbold, hvor han har spillet de seneste 5 sæsoner.

Jesper Jensen
Jesper henter vi i den Norske klub Stord, hvor han har spillet den sene-ste sæson. Jesper er tiltænkt pladsen som højre fløj, men han evner lige-ledes at spille højre back. Jesper kommer oprindeligt fra Nøvling IF, men har spillet i ligaen for hhv. Vadum og Aalborg HSH inden han sidste sæ-son tog til Brønderslev og blev 1. divisions mest scorende spiller med næsten 200 scoringer. Jesper er 26 år gammel.

Oprettet af: Tange d. 05-02-2004.

Gå til liste over alle nyheder