Klubben Sportsinfo Presse Tilbud Sponsor Links Kontakt
Beskrivelse Vision Målsætning

Kasper Søndergaard forlænget
Kasper Søndergaard og Århus GF har forlænget kontrakten med yderligere to år således den nu løber til 2007. Kasper Søndergaard, der i disse dage er med ligalandsholdet til Flandern Cup, kronede en stor sæson med 141 scoringer og dermed en sjetteplads på topscorerlisten i TDC Ligaen. "Kasper Søndergaard er utvivlsomt en af Ligaens mest eftertragtede spillere, og med den udvikling, Kasper Søndergaard har haft, har der fra andre klubber været stor interesse i at skrive kontrakt med Kasper. Det er derfor en stor glæde, at Kasper har valgt at fortsætte sin udvikling i Århus, hvor han er faldet godt til såvel på holdet som i byen. Under cheftræner Erik Veje Rasmussens ledelse har Kasper Søndergaard alle muligheder for at udvikle sig yderligere", udtaler Århus GF´s direktør, Henrik Jacobsen.

Oprettet af: MT d. 20-05-2004.

Gå til liste over alle nyheder