Familien er det vigtigste

Dating råd

Sportsmagasiner

Sportsmagasiner er gode for sportsentusiaster. Disse magasiner dækker en bred vifte af sportsgrene og giver en dybdegående dækning af sporten. Læserne kan finde alt fra artikler om deres yndlingsatleter til memoirer om sportslegender. Derudover tilbyder sportsmagasiner også de seneste nyheder samt tips og teknikker til at få succes ved sportsbegivenheder.

Runner's World

Runner's World er et af verdens førende løbetidsskrifter med artikler om alle aspekter af løb, lige fra ernæring til forebyggelse af skader. Magasinet giver også nyttige råd om udstyr og træningsmetoder og giver nyheder om vigtige løb. Magasinet er en fantastisk ressource for håbefulde løbere og er tilgængeligt i hele verden.

Slam magazine

Slam magazine er et amerikansk basketballmagasin, der har eksisteret siden 1994. Det dækker alle aspekter af sporten, herunder spillere og trænere, spillets historie og de mennesker, der spiller den. Bladet har en alsidig læserskare, fra fans på alle niveauer til folk, der bare er interesseret i at læse om spillet.

Golf Digest

Golf Digest er et månedligt magasin, der fokuserer på golf. Artiklerne dækker alt fra konkurrencegolf for mænd og kvinder til golf for fritidsbrugere. Magasinet udgives af Warner Bros. Discovery og er tilgængeligt i både trykt og digitalt format.

SLAM

SLAM in SPORTS-magasinet er et sportsmagasin med en omfattende historie. Magasinet indeholder de største navne inden for sporten samt artikler og de berømte SLAMups-plakater. Atleterne på forsiden har bl.a. været Chamique Holdsclaw, Kobe Bryant og Maya Moore. Magasinet har udgivet over 200 numre, og Kobe Bryant har optrådt på hele 17 forsider, hvilket er en rekord. Bladets forside "A Basketball on Fire" er den eneste forside med en anden spiller end Bryant.

SLAM Kids

SLAM Kids in Sports Magazines er et innovativt og sjovt magasin for børn. Det har til formål at hjælpe børn med at opdage en ny sport og udvikle nye færdigheder. I modsætning til mange andre sportsmagasiner indeholder SLAM ikke en masse reklamer, og de fleste annoncer er skoreklamer. Magasinet har også en hel sektion, der er dedikeret til "kicks", eller basketball-moves.

USA Today Sports Weekly

USA Today Sports Weekly er en spin-off-udgave af avisen USA Today og et stort amerikansk sportsnyhedsmagasin. Det har specialiseret sig i nyheder og oplysninger om baseball.

Triathlete Magazine

Triathlete Magazine henvender sig til triatlonsamfundet og giver dig de seneste træningstips, løbsdækning, anmeldelser af udstyr og dybdegående profiler. Bladet er også fyldt med artikler, der viser sportens ånd. Bladets læsere er en forskelligartet gruppe af mennesker i alle aldre, som deler en passion for sporten og den livsstil, den fremmer.

Tennis Magazine

Tennis Magazine er et trykt sportsmagasin, der er dedikeret til tennis. Det udkommer otte gange om året og er tilgængeligt i både digital og trykt format. Derudover driver magasinet også webstedet tennis.com.