11 august 2004
Millionkontrakt til Århus GF.
Af: MT
Forsikringsselskabet GF-FORSIKRING bliver Århus GF’s nye hovedsponsor de næste 2½ år.

GF-FORSIKRING hovedsponsor for Århus GF.

Navnesammenfald førte til sponsoraftale.

Kontakten blev skabt, da Århus GF en dag kontaktede Carl Otto Johansen, der er formand for GF-FORSIKRING’s lokale forsikringsklub GF-Århus. Årsagen til kontakten var, at mange mennesker, som ville i kontakt med Forsikringsklubben GF-Århus fejlagtigt ringede til Århus GF. ”Når vi nu allige-vel får forespørgsler på forsikringer, synes vi ligeså godt at vi kan få noget positivt ud af navnesammenfaldet”, var håndboldklubbens indgang.

I første omgang medførte kontakten, at GF-FORSIKRING fik nogle bandereklamer i Århus Arena og senere var én af hovedsponsorerne ved kampen mellem Århus GF og Flensborg Handewitt.

Interessen var skabt og førte altså til, at GF-FORSIKRING nu for alvor går ind i den århusianske håndboldverden. Vi forventer os meget af dette samarbejde, siger direktør Mogens Dreyer fra GF-FORSIKRING. Vi har allerede i et års tid været med som partner i DHF og finder, at håndboldsporten og dens tilskuere falder helt i tråd med vores målgruppe. Ud over navneligheden er der andre paralleller, der kendetegner os, siger Mogens Dreyer. Århus GF og GF-FORSIKRING er begge virksomheder, der er inde i en positiv udvikling. Århus GF’s mål er at blive en betydelig faktor i den bedste herre-række i håndbold, og GF-FORSIKRING’s mål er at blive familiens Danmarks foretrukne forsikringsselskab.

Begge GF’ere er godt på vej, og vi er overbeviste om, at vores samarbejde vil medvirke til endnu mere fremdrift i vores virksomheder.

GF-FORSIKRING er landsdækkende med 67 Forsikringsklubber fordelt over hele landet, hvoraf GF-Århus er den ene. Selskabet tegner alle typer privatforsikringer til meget konkurrencedygtige priser, og når det gælder bilforsikring har vi et helt unikt produkt, som ingen andre forsikringsselskaber kan tilbyde: Vi betaler overskuddet tilbage til medlemmerne af vores forsikringsklubber. Sidste år sendte vi hele 115 millioner kr. tilbage til medlemmerne.

Med den store og voksende interesse, der er for håndbold i hele det østjyske område, forventer vi med samarbejdet med Århus GF også en voksende interesse for vores forsikringer, fortsætter Mogens Dreyer.

Forsikringsklubben GF-Århus flytter om kort tid til nye lokaler på Harald Jensens Plads og vil i den kommende tid sætte mange kræfter ind på at blive del af lokalsamfundet i Århus. Vi har sat os det mål at blive mere synlige i Århusområdet, siger Mogens Dreyer og det vil aftalen med Århus GF helt sikkert være medvirkende til i de kommende år.

Hos Århus GF glæder man sig meget til det nye samarbejde.

Direktør Henrik M. Jacobsen udtaler:

"Aftalen med GF-FORSIKRING manifesterer Århus GF's første egentlige hovedsponsoraftale. Størrelsen af aftalen samt længden af aftalen, hvor der i første omgang skal samarbejdes i 2½ år, skaber et

fantastisk fundament for at realisere Århus GF's strategi om at være placeret i den absolutte top af dansk herrehåndbold. Aftalen træder i kraft samtidig med, at Århus GF stiller med den stærkeste spillertrup nogensinde.

Tilgang af fem nye spillere, herunder profilerne Toke Holst fra Team Tvis Holstebro og Bilal Suman tidligere Kolding og netop hjemkøbt fra Spanien, gør, at der er noget af have ambitionerne i, og aftalen med GF-FORSIKRING vil muliggøre yderligere udvikling af såvel organisation og om nødvendigt yderligere spillerforstærkninger. Århus GF går i kraft af samarbejdet med GF-FORSIKRING ind i sin fjerde sæson bedre rustet end nogensinde før, det være sig såvel sportsligt som økonomisk. Århus GF ser frem til at udvikle samarbejdet med GF-FORSIKRING."

Selv om det i første omgang er elitespillerne der får glæde af den nye sponsoraftale, vil det også smitte af på ungdomsafdelingerne og bredden i århusiansk håndbold. GF-FORSIKRING vil gerne støtte Århus GF i at støtte talentudvikling og ungdomsarbejde og Forsikringsklubben GF-Århus har tilbudt, at der for hver forsikring der henvises fra Århus GF betales et beløb til ungdomsarbejdet og talentudviklingen i moderklubberne Brabrand, AGF Håndbold, VRI og Århus KFUM/Hasle. På den måde får rigtig mange glæde af aftalen.

Nærmere oplysninger:

Århus GF: