6 juni 2004
Stjernespiller til Århus GF
Af: MT
Det er nu endelig lykkedes Århus GF at få underskriften på plads fra en af verdens absolut bedste højrefløje - Bilal Suman.

Bilal Suman har de seneste to sæsoner spillet i den bedste spanske liga, og er sit holds suveræne topscorer, ligesom han sidste år var hele den spanske ligas topsco-rer, - en titel han ligeledes havde i Danmark da han var med til at gøre Kolding til Danske mestre i 2001.

Bilal Suman har gennem de seneste 16 år spillet et stort antal landskampe for Bosni-en/Herzegovina, men på grund af krigen findes der ikke en eksakt opgørelse over hverken antal kampe eller mål.

Bilal Suman kom til Danmark i 1992 og har bl.a. opnået 3 danske mesterskaber og 2 pokaltitler med Kolding IF, før han i 2002 forlod klubben til fordel for spanske Bara-kaldo.
Nu ser Bilal frem til at komme hjem til Danmark med hele familien, som består af hu-struen Katrine og sønnen Benjamin.

”Det er absolut en markant forstærkning af holdet og Bilal Suman er samtidig en spil-lertype der gør det ekstra attraktivt at gå til håndbold fordi han, udover at score man-ge mål, er eksponent for en fræk og showpræget form for håndbold” udtaler Århus GF’s direktør, Henrik Jacobsen.

Islandsk landsholdsspiller på venstre fløj.

Det er samtidig lykkedes Århus GF at lave en 2-årig aftale med den islandske venstrefløj Sturla Asgeirsson der kommer til klubben fra sidste sæsons islandske mestre - IR.

Sturla ville oprindeligt til Århus for at læse til arkitekt, men han fandt Århus så attraktiv, at han nu har skrevet en toårig kontrakt uden klausuler.

Sturla har de to seneste sæsoner holdt et meget højt niveau i den hjemlige liga, og været sit holds topscorer i begge sæsoner, det har resulteret i en landsholdsudtagel-se, foreløbigt 3 landskampe – og nu altså en kontrakt med Århus GF.
Sturla Asgeirsson er en hurtig spiller med et godt repertoire og han er, trods en rela-tivt spinkel statur, en fysisk stærk spiller med stor udstråling. Sturla har i sine hidtidi-ge 98 kampe for IR scoret 498 mål.

Henvendelse i anledning af nærværende pressemeddelelse kan ske til:

Direktør Henrik M. Jacobsen, mobilnr. 28116060