Home
Kontakt Aarhus-GF

Sidste nyt

29 september 2004
Dobbelt sportsoplevelse for hele familien
Af: Bente Svejstrup Sørensen
Der 3. november 2004 er der mulighed for at få en fantastisk sportsoplevelse for hele familien, hvis man er helt vild med både håndbold og fodbold.

Der 3. november 2004 er der mulighed for at få en fantastisk sportsoplevelse for hele familien, hvis man er helt vild med både håndbold og fodbold.

Først kan man tage på Århus Stadion kl. 18.05 og støtte byens bedste fodboldhold mod AaB, og derefter spadsere over i Arenanen kl. 20.15 og støtte byens bedste håndboldhold, nemlig os, mod Kolding.

Det var oprindeligt planlagt, at AGF og Århus GF skulle spille deres kampe på samme tidspunkt, men for at publikum kan benytte sig af tilbuddet om at opleve begge kampe, har Århus GF flyttet håndboldkampen mod Kolding til kl. 20.15.

Der vil i forbindelse med "dobbeltarrangementet" blive lavet et kanon tilbud til fodboldtilskuerne, der ved fremvisning af billet til AGF's kamp mod AaB vil kunne opnå en stor rabat på billetprisen til håndboldkampen.

Det kunne være helt i top, hvis en helt masse af fodboldtilskuerne ville ligge vejen forbi Arenaen og støtte os, så vi kan få en super god stemning på tilskuerpladserne.

Det går rigtig godt for AGF i Superligaen og vi ligger, som I ved, på en flot førsteplads, så der er alle muligheder for at få en fantastisk aften på Stadion Alle, den 3. november 2004, hvor vi selvfølgelig helt klart regner med en sejr til både AGF og Århus GF.

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor