Home
Kontakt Aarhus-GF

Sidste nyt

18 oktober 2004
Oplæg til en spændende kamp i Fredericia
Af: Peter Bredal
Efter 11 dages kamppause ovenpå den vigtige sejr over Aab står vi overfor en ny og spændende udfordring i form af Fredericia på udebane.

Efter 11 dages kamppause ovenpå den vigtige sejr over Aab står vi overfor en ny og spændende udfordring i form af Fredericia på udebane.

Fredericia mistede op til denne sæson ligaens suveræne topscorer sidste år, Mick Næsby. De var derfor af nogle kritikere spået en hård sæson, hvilket blev bekræftet i de første 3 kampe, som alle resulterede i nederlag. Herefter har Fredericia lukket munden på alle kritikerne, idet de har vundet de seneste 3 kampe ( Udesejr i Bjerringbro, hjemmesejr over Helsinge og senest i søndags udesejr i Tvis ) Disse 3 resultater har skabt respekt, og gør, at vi skal gå til opgaven med respekt og ygmyghed.

Fredericia har som sagt mistet Mick Næsby op til denne sæson, men de har til gengæld fået deres tidligere storspiller Tino Mogensen tilbage efter et ophold i den tyske bundesligaklub Stralsunder. De har ligeledes fået en af Otterups bedste spillere i sidste sæson Peter Marxen. De har derfor en bred bagkæde i år, idet de stadig har storskytten Paw Peters,
der senest scorede 13 mål i Tvis og holdets strateg playmaker Simon Krogh.

Vi skal som altid fokusere på eget spil og hele tiden arbejde på, at vi bliver bedre i alle spillets faser. Vores contrafase var ikke oppe i de normale omdrejninger mod Aab, hvilket vi håber er tilbage i Fredericia.

Vi kommer under et stort pres fra Fredericia's hjemmebane publikum, som altid møder talstærkt op og støtter deres lokale helte på bedste vis. Vi håber derfor, at nogle vil tage turen til Fredericia og give os den støtte, som altid er vigtig, og som I har givet os flot i specielt de seneste 2 kampe mod Aab hjemme og GOG ude.

Det bliver hårdt arbejde, men lad os sammen tage det næste step mod toppen af ligaen med en sejr på søndag.


Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor