Home
Kontakt Aarhus-GF

Sidste nyt

25 oktober 2004
Topopgør
Af: Peter Bredal
Efter en kamppause på 11 dage med masser af fokus på andet end håndbold, beviste vi i søndags

Efter en kamppause på 11 dage med masser af fokus på andet end håndbold, beviste vi i søndags, at vi i år har spillet som et tophold, hvilket Aab ikke fik mulighed for at forhindre via deres opfindsomme protestsag.

Vi spillede en flot kamp, hvor vi fungerede i alle spillets faser. Dette får vi igen behov for på onsdag, når Skjern kommer på besøg til topkamp. Skjern har ligesom os fået en god start på sæsonen. Det er derfor 2 hold med stor selvtillid og spilleglæde, der går på banen. Det er også en nøglekamp i forhold til de 4 slutspilspladser.

Skjern har op til denne sæson sagt farvel til to danske landsholdspillere i form af Kristian Gjessing til Altea i Spanien og årets spiller i dansk håndbold Michael Knudsen til Viborg. Herudover har vi også fået Jonas Degnbol fra netop Skjern. Til gengæld har Skjern fået årets spiller i Fransk håndbold sidste sæson, islændingen Ragnar Oskarson, som er en lille, men meget hurtig og god gennembrudsspiller.

Holdet styres stadig af strategen med det kølige overblik landsholdsspiller Jesper Jensen, som har en fortid i HEI i alle sine ungdomsår. Deres suveræne 1. skytte er den over 2 meter høje venstre back Lars Møller Madsen, som netop har været udtaget til landsholdet. Han har et af ligaens bedste skud, hvorfor det vil være en god ide at holde et vågens øje med denne herre.

Skjern er et stærkt hold, som dog ikke helt har samme bredde i deres trup som tidligere, hvilket vi kan håbe på kan blive vores fordel i en kamp, som vil køre i et højt tempo i 60 minutter.

Selvom det bliver svært, er der ingen tvivl om, at vi skal bevise os selv og omverdenen herunder vores konkurrenter, at vores hjemmebane ikke er et sted, hvor man henter point.

Lad os sammen gøre Arenaen til en uindtagelig fæstning.

God kamp.

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor