Home
Kontakt Aarhus-GF

Sidste nyt

29 oktober 2004
Kampreferat Århus GF - Skjern
Af: Tina (fanklubben)
Sikke en fest vi har haft nu i nat ..... Da denne sang bragede ud gennem højtalerne i Arenaen sent onsdag aften, ja dér kunne tilskuere og spillere lade jublen flyde frit

Sikke en fest vi har haft nu i nat .....
Da denne sang bragede ud gennem højtalerne i Arenaen sent onsdag aften, ja dér kunne tilskuere og spillere lade jublen flyde frit efter en dramatisk og højspændt kamp mellem 2 klassemandskaber i toppen af håndboldligaen.

Det var nok endnu mere forløsende for det århusianske hold, at sejren kom i hus, for Skjern var gennem det meste af kampen et lille skridt foran Århus GF.

Kampen blev spillet foran et rekord stort publikum. Der var samlet 3.780 tilskuere i Arenaen til dobbeltstævnet hvor SK Århus’s damer spillede en flot kamp mod Ikast-Bording, der desværre gav en kneben sejr til Ikast-Bording. Og derefter kom så ”Kampen om Jylland”.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo med mange mål. For Århus GF startede Henrik Hansen som lyn og torden. Han viste vilje og autoritet og lavede de første af århusianernes mange mål. Men Skjern fulgte godt med. Playmaker Jesper Jensen viste stort overblik og fik spillet til at flyde flot vor Skjern. Gang på gang måtte det århusianske forsvar melde pas når den garderhøje Lars Møller Madsen steg op over forsvaret og tordnede bolden i mål bag en chanceløs Lars Juul.

Desværre for Skjern måtte Jesper Jensen udgå efter ca. 10 minutter efter et sammenstød med det århusianske forsvar. Han sad med is på foden resten af kampen og man frygter en brækket fod. Selvom man ikke kan lade være med at tænke, at det nok var en fordel for Århus GF, så er det altid trist, at se en klassespiller udgå med en skade. Vi håber for Jesper Jensen, at skaden ikke er alvorlig. Jesper Jensen blev afløst af den islandske spiller Regnar Oskarsson, og det skulle vise sig, at det ikke var en svækkelse for Skjern. Men flotte finter og overblik fortsatte han det gode spil og han og Lars Møller Madsen var de helt store profiler for Skjern.

De to hold fulgtes ad gennem det meste af 1. halvleg. Jonas Degnbol kom ind og gjorde det godt mod sine tidligere holdkammerater og det århusianske forsvar fungerede bedre, men til gengæld blev det til en del hurtige og mislykkede afslutninger i angrebet, som manglede tålmodighed. Kort før pausen førte Skjern med 4 mål, og der var en lidt mat stemning i Arenaen.

Heldigvis kom Århus GF til et par flotte afslutninger og kunne gå til pausen kun et mål bagefter.

2. halvleg startede op med ligeså stor intensitet og fightervilje fra begge hold som i 1. halvleg. Desværre for Århus GF begyndte Skjerns målmand Sune Agerschou at finde de spektakulære redninger frem. Der gik et sus igennem Arenaen efter et par missede kontra chancer. Surt for Århus GF, men heldigvis mistede de ikke modet og spillede sig op til en super flot og meget spændende afslutning. Da Århus GF i sidste minut førte med en enkelt pind og Skjern var i angreb, fik Robert Gunnarsson fik en 2 minutters udvisning og Skjern satte en ekstra markspiller ind i stedet for målmanden.

Alle i Arenaen var nok indstillet på, at kampen ville ende uafgjort, hvilket ikke ville være uretfærdigt. Men heldigvis for Århus GF mistede Skjern på mystisk vis bolden, og århusianerne sendte bolden mod det tomme mål i Skjerns ende; ramte dog ikke, men det gør ikke så meget – sejren var i hus.

Alle på det århusianske hold skal have ros efter denne kamp. De kæmpede med næb og klør, og til trods for et spinkelt Skjern’sk overtag gennem det meste af kampen, så gav de århusianske drenge ikke op.

Århus GF’s topscorer blev (som sædvanlig) Robert Gunnarsson med 7 mål, men Henrik Hansen og Torben Vinther fulgte godt med i denne kamp med 6 mål hver. Kasper Søndergaard fik 5 bolde i kassen. Bilan Schumann scorede 3, Jan Paulsen 2 og Jesper Jensen og Sturla Asgeirsson hver 1.

Århus GF ligger nu stadig lunt i toppen af ligaen. En flot 3. plads med en kamp mindre spillet end Kolding og GOG som ligger lige foran, ja det er jo reelt en 1. plads, hvis man ser på det med århusianske briller. Flot gutter

Held og lykke på Sydfyn mod Svendborg på lørdag. Vis dem hvor gode I er!

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor