Home
Kontakt Aarhus-GF

Sidste nyt

1 november 2004
Oplæg til Kolding kampen
Af: Peter Bredal
Med sejren i lørdags i Svendborg på 40-37 har vi nu indtaget 1. pladsen i ligaen, men allerede onsdag vil den første alvorlige udfordre til denne position melde sin ankomst i Arenaen

Med sejren i lørdags i Svendborg på 40-37 har vi nu indtaget 1. pladsen i ligaen, men allerede onsdag vil den første alvorlige udfordre til denne position melde sin ankomst i Arenaen, nemlig sidste sæsons sølvvinder og de to tidligere sæsoners guldvinder KIF, Kolding.

Kolding har i øjebilkket et hårdt program med liga kampe midt i ugen og med vigtige Champions League kampe i weekenden, senest lørdag i Bosnien, hvor Kolding led et knebent nederlag på 1 mål. På trods af dette nederlag ser det ud til, at Kolding kvalificerer sig til ottendelsfinaelerne, hvilket betyder, at de vil være blandt de bedste 16 hold i Europa. Det er derfor en hård modstander vi kommer op mod onsdag med mange danske og udenlandske profiler. Her kan nævnes den Norske landsholds målmand Sindre Walstad. som tidligere har voldt os problemer. Boris Schnuchel den danske landsholdsfløj som uden sammenligning er Danmarks hurtigste contraspiller. På modsatte fløj har de også en dansk landsholdsspiller i skikkelse af Christian Hjermind.

De har også en god bagkæde styret af den danske landsholdsspiller Bo Spellerberg og den svenske landsholdsplaymaker Sebastian Seifert. Til sidst skal nævnes de to gode stregspillere, svenske Pelle Linders og Jesper Nøddesbo som er kommet til Kolding op til denne sæson fra Team Tvis.

Koldings farligste våben er deres contraspil, som de også anvender når vi har scoret. Vi får derfor behov for, at vores returløb kommer op i omdrejninger. Vi får ikke tid til at nyde vores mål på onsdag, hvis vi skal forhindre Kolding i at komme i gang med deres contraspil.

Vi håber på rigtig mange mennesker kommer og støtter byens tophold, så vi i fællesskab kan besejre Kolding og derved bevare vores 1. plads i ligaen og endda udbygge forspringet til Kolding.

Det bliver hård fight, men vi tror på sejr.

God kamp.

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor