29 november 2004
Team Tvis Holstebro – Århus GF 30-28 (14-15)
Af: Tina (fanklubben)
ØV… .... En blanding af modløshed og dumme fejl fra Århus GF’s side, et topmotiveret Holstebro-hold og en uhyre ringe dommerpræstation var skyld i

ØV… ....
En blanding af modløshed og dumme fejl fra Århus GF’s side, et topmotiveret Holstebro-hold og en uhyre ringe dommerpræstation var skyld i, at Århus GF måtte inkassere sæsonens kun 2. nederlag i lørdagens ligakamp i Idrætscenter Vest i Holstebro.

En lille flok Århus GF tilhængere havde taget turen til Holstebro for at
klappe og tromme de århusianske drenge op i gear, men lige lidt hjalp det.

1. halvleg startede ud med et århusiansk overtag, men man kunne med det samme se, at Team Tvis Holstebro ikke ville give op uden kamp. Man må rose Holstebros forsvar, for de kæmpede indædt for at stoppe det århusianske tophold. Robert Gunnarsson fik ikke let spil på stregen, dertil var Holstebros forsvar for effektive.

1. halvlegs dramatiske højdepunkt var, da Holstebros Jacob Thoustrup fik direkte rødt kort efter en tackling på Robert Gunnarsson i hurtigt opløb. Det faldt bestemt ikke i god jord på hjemmeholdets bænk eller blandt tilskuerne. Og selv med århusianske briller på, så var det røde kort tvivlsomt. En 2 minutters udvisning ville nok have været mere retfærdig.

Desværre viste det sig, at det ikke skulle være sidste tvivlsomme dommerkendelse i denne kamp. Man kan sige meget om dommerne, men en god og gedigen præstation, det var bestemt ikke en karakteristik der kunne passe på kampens dommere. Det er ikke sært, at spillere, trænere og tilskuere ofte tog sig til hovedet i undren over kendelserne. Hvis det er niveauet på ligadommere, så står det skidt til. Man kan kun håbe, at dommerne, ligesom Århus GF, havde en off-day og at det ikke sker igen. For ikke det skal være løgn, så fortsatte de mærkværdige kendelser fra dommernes side, og det var ligesom om det røde kort til Holstebro skulle kompenseres for. Det gik så desværre ud over Århus GF.

Nå, men nok om dommerne, vi kan nok ikke give dem skylden for Århus GF’s nederlag alene. Det var som om det røde kort gav Team Tvis Holstebro endnu mere blod på tanden og gav dem gejsten til at fighte.

Så det der skulle have været en lille fordel for Århus GF gik hen og blev en fordel for Holstebro.

Holstebros profiler i denne kamp var bagspilleren Lasse Andersen, som lavede en del mål fra venstre back plads. Også Holstebros målmand Morten Sejer, som århusianerne havde svært ved at passere.

Desværre var der ikke mange store lyspunkter i Århus GF’s spil. Dog stod Lars Juul en fin kamp med mange gode redninger – et par af dem på straffekast. Også Jan Paulsen og Henrik Hansen gjorde deres for at vinde slaget. Robert Gunnarsson, som jo normalt står for en masse scoringer, kom desværre ikke ret meget til fadet i denne kamp. Holstenro havde godt fat i den stærke islænding gennem hele kampen.

I 1. halvleg var Århus GF hele tiden et lille skridt foran Holstebro, men det ændrede sig desværre i 2. halvleg. Team Tvis Holstebro spillede mere koncentreret og fightede sig igennem 2. halvleg og dér kunne Århus GF desværre ikke følge helt med. Så det blev til et træls nederlag til ligaens nr. 10. Så da slutfløjtet lød, og sangen ”Hjem til Århus” spillede i højtalerne, luskede de århusianske spillere og de tilrejsende tilhængere ud af Idrætscenter Vest og Team Tvis Holstebro kunne juble over, at have vundet over ligaens p.t. bedste hold.

Men bare rolig drenge – vi skal nok være der og støtte jer, når I på fredag skal til Viborg. Så håber vi, at I kan finde det flotte spil og fighterviljen frem igen, så Ulrik Wilbeks tropper kan få kamp til stregen.

Århus GF: Henrik Hansen 7, Torben Vinther 5, Robert Gunnarsson 5 (1), Mads
Lind 4, Jan Paulsen 3, Jesper Jensen 3, Jesper Storm 1
Team Tvis Holstebro: Rene Madsen 7, Kim Andersen 7 (1), Jesper Ahle 5, Lasse
Andersen 5, Dennis Kirkegaard 4, Jesper Koch 2 (2)