Home
Kontakt Aarhus-GF

Sidste nyt

13 december 2004
Knock out……
Af: Tina (fanklubben)
Århus GF – TMS Ringsted 26-26 (13-13) Det er ligesom om, at der er en tendens til, at Århus GF spiller gode kampe mod, på papiret, gode hold

Det er ligesom om, at der er en tendens til, at Århus GF spiller gode kampe mod, på papiret, gode hold, og knap så gode kampe mod knap så gode hold. Det har især vist sig i 1. halvdel af denne sæson. De har spillet flotte kampe mod Kolding IF, Skjern, GOG og Viborg. Men har desværre haft nedture i de sidste par kampe mod hold der ligger længere nede i tabellen. Senest mod Team Tvis Holstebro og så i denne weekends kamp mod TMS Ringsted.

Det skal så siges, at TMS Ringsted har overrasket mod gode hold indtil
videre i denne sæson og har spillet lige op med både GOG og Viborg, og er så derefter gledet lidt ned i stillingen i ligaen. Men de havde så søndag bestemt sig for at spille lige op med ligaens nr. 1.

Kampen startede fint for Århus GF, der havde overtaget i den første del af kampen, dog fulgte Ringsted fint med. Men efterhånden som kampen skred frem, så begyndte Ringsteds forsvar at bide fra sig. TMS Ringsteds forsvar spillede meget voldsomt og det kunne også ses på udvisningsstatistikken efter kampen. 5 Udvisninger til TMS Ringsted mod 2 til Århus GF.

Århus GF havde svært ved at få angrebsspillet til at flyde netop fordi de
løb ind i en del øretæver fra TMS’s forsvar. Også målmanden Ole Grening havde en stor andel i resultatet i Arenaen. Han spillede en pragtkamp og fik desværre hånd på Århus GF’s skud gang på gang på gang. Hos Ringsted var det stregspilleren Jesper Grosen og backen Kim Johannesen der stod for de fleste scoringer. TSM havde held til at spille stregspilleren fri en del gange.

Århus GF’s forsvar skal roses for en del flotte parader og på målmandsposten havde de nok denne kamps største profiler. Lars Juul stod en flot kamp indtil midt i 2. halvleg hvor han desværre måtte udgå med et hold i ryggen. Men så kom Jonas Degnbol heldigvis ind og fortsatte de gode takter. Det blev også til en del flotte regninger fra Jonas og 2 vigtige på straffe.

I angrebet var det Robert Gunnarsson som trådte i karakter og fik en nogle fine indspil fra sine medspillere. Igen blev han holdets topscorer med 12 mål. Deraf dog hele 7 mål på straffe. Dér havde Robert krammet på Ole Grening.

Det hårde forsvar hos TMS Ringsted levnede ikke mange chancer til
århusianernes backs, så desværre kom Torben Vinther, Jan Paulsen og Henrik Hansen ikke rigtigt til fadet i denne kamp. Så ville ”styrmanden” selv ind og have indflydelse på spillet. Erik Veje Rasmussen gik på banen ca. 10 minutter inde i 2. halvleg. Men det blev til et ultrakort comeback. Efter kun få sekunder blev han tacklet af Ringsteds forsvar og var så uheldig at ramme Robert Gunnarssons knæ i faldet. Veje lå længe på banen og blev tilset at fysioterapeuten og lægen. Han var så groggy, at han måtte hjælpes af banen, for senere at gå i omklædningsrummet og videre på hospitalet, hvor de kunne konstatere en hjernerystelse.

Kampen sluttede hektisk med Århus GF med en mand i undertal og TMS Ringsted med en ekstra markspiller i stedet for målmanden og en time out fra Århus med få sekunder tilbage. Træner Peter Bredal var slemt utilfreds med, at der ikke blev lagt et par sekunder til tiden i Århus GF’s sidste angreb, da dommerne ikke fik stoppet tiden da det grønne kort blev lagt på dommerbordet. Men århusianerne fik ikke noget ud af protesterne og den sidste chance til sejr for Århus GF blev symptomatisk nok pareret af Ole Grening i Ringsteds mål.

Så det blev kun til det ene point på kontoen til Århus GF i en hektisk og
forvirrende kamp hvor ingen af holdende spillede prangende angrebsspil.

Årets sidste slag skal næste lørdag udkæmpes mod Silkeborg Voel, som ikke har fået mange sejre i denne sæson. De ligger på sidstepladsen i ligaen med kun 4 point, så det skulle være en overkommelig opgave for Århus GF. Så drenge, lad os holde juleferie med en sejr i gavesækken så vi kan starte den 2. halvdel af sæsonen som tophold.

p.s. Et stort tillykke til Jacob Halle med kåringen som Årets Talent af
Århus Stiftstidendes Boye-komité. Super flot, Jacob.

Århus GF – TMS Ringsted 26-26 (13-13)

Århus GF: Robert Gunnarsson 12 (7), Torben Vinther 4, Henrik Hansen 3, Bilal
Schumann 2, Jan Paulsen 2, Mads Lind 2, Jesper Jensen 1

TMS Ringsted: Jesper Grosen 8, Kim Johannesen 7 (3), Sørens Hansen 6, Claus
Vinding Jensen 2, Henrik Olsen 1, Jesper Pedersen 1, Flemming Hansen 1

Udvisninger: Århus GF: 2 TMS Ringsted: 5
Tilskuere: 1540

_________________________________________________________________

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor