6 januar 2005
Tur til Club La Santa
Af: Bente Svejstrup Sørensen
Efter en velfortjent juleferie og et veloverstået nytår starter "drengene" op med træningen igen i aften. Men allerede om 14 dage

Efter en velfortjent juleferie og et veloverstået nytår starter "drengene" op med træningen igen i aften.

Men allerede om 14 dage holder de "ferie" igen. Fredag den 21. januar 2005  midt om natten drager de fleste af spillerne + trænere og holdleder Slas til Club La Santa i en uge,  noget de alle ser meget frem til.

Nogle har koner, kærester og børn med, da La Santa indbyder hele familien til aktiv ferie, hvis man har lyst. Man kan også bare slappe af og hygge sig, men for spillerne er det selvfølgelig ikke ren afslapning. Der skal naturligvis trænes, så formen kan holdes ved lige. Turen vil også byde på nogle træningskampe mod nogle af rivalerne fra herreligaen, men der vil selvfølgelig altid være tid til socialt samvær. Det sociale samvær på sådan en tur er også en vigtig faktor for holdets spil på banen. Gode oplevelser sammen, giver gode oplevelser og godt spil på banen.

Journalist Claus Blem fra Århus Stiftstidende deltager også på turen, så hvem ved, måske kan vi få nogle "saftige" historier dernede fra. Det glæder vi os til.

Vi håber, at turen gør, at "drengene" bliver tilpas sultne efter at komme i kamp igen efter julepausen, hvor de jo ligger ud med Bjerringbro i den første kamp, søndag den 13. februar 2005, klokken 15.

Vi ønsker dem allesammen en rigtig god tur til La Santa.