28 januar 2005
SUPERUGE I SOLEN
Af: Bente Svejstrup Sørensen
Træningslejren på Club La Santa slutter fredag morgen med en times spinning.

Træningslejren på Club La Santa slutter fredag morgen med en times spinning. Ugen har i øvrigt budt på masser af træning til gutterne krydret med ekstremt dejligt vejr og god stemning. Håndboldmæssigt har gevinsten ved turen ikke været fremtrædende med de mange skadede og manglende spillere. Til gengæld har turen været med til at ryste spillerne mere sammen.

Godt nyt på skadesfronten
En del spillere har døjet med skader og gener inden turen. Henrik Hansens knæskade er nu helet så meget op at han sidst på ugen har trænet en del med bold - uden gener fra skaden i knæet. Torben Vinther er ikke blevet klar endnu, men det går fortsat fremad med skaden i højre fod og Vinther regner med at træne med inden for kort tid.

Styrketræningslokalet er blevet brugt meget. Strandmusklerne er blevet trimmet for strandløverne - men det passer fint for håndboldspillere.

Derudover har ugen budt på cykelture i bjergrigt terræn, 8-kamp, der blev til 9-kamp, solbadning, lækkert mad, kortspil og pool.

Vi er klar til næste år!! Hvilken uge mon Skjern vælger ??!!