Home
Kontakt Aarhus-GF

Sidste nyt

28 februar 2005
Oplæg til kampen mod Svendborg
Af: Peter Bredal
Onsdagens modstander i Århus har fra næste sæson lavet en fusion med GOG for at Fyn kan fastholde en plads i toppen

Onsdagens modstander i Århus har fra næste sæson lavet en fusion med GOG for, at Fyn kan fastholde en plads i toppen i Dansk herrehåndbold.

Dette betyder, at Svendborg er tvangsnedrykket. Det er derfor et hold, der ikke har noget på spil i resten af sæsonen, hvilket både kan være en fordel og ulempe. Dette har man også kunne se på deres resultater efter nytår. De spillede 2 udemærkede kampe mod TMS, Ringsted og Helsinge, men tabte søndag med 55-27 hjemme til Kolding.

Holdet består af mange unge spillere, her iblandt 4 u-landsholdsspillere. De fleste af spillerne på holdet har ikke kontrakt med nogen klub i øjebilkket, hvilket betyder, at de kæmper for en kontrakt i hver eneste kamp, hvilket i sig selv er en motivationsfaktor.

Holdets rutinerede spillere er den tidligere landsholdsmålmand Bent Møller, den tidligere mangeårig venstre fløj for GOG, Morten Jensen samt højre backen Simon Lindhardt også med en fortid i GOG.

Svendborg er et hold, der altid deltager i målrige kampe, hvorfor det er sikkert, at der vil komme mange mål i onsdagens opgør i Arenaen.

Vi går ind i en vigtig fase i grundspillet, hvor vi skal holde fast for at bevare vores flotte position i rækken. Men vi skal samtidig være klar over, at hver eneste af os skal være klar til at levere varen hver gang, for at dette kan lade sig gøre.

Kom og støt os onsdag - vi lover fight og vinderudstråling.

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor