Home
Kontakt Aarhus-GF

Nyhedsarkiv

22 september 2004
Oplæg til FCK kampen på lørdag
Af: Peter Bredal
Inden sæsonstarten var der en vis skepsis på baggrund af skader, men dette har vist sig at være ubegrundet, idet andre på flot vis har taget over.

Inden sæsonstarten var der en vis skepsis på baggrund af skader, men dette
har vist sig at være ubegrundet, idet andre på flot vis har taget over.Truppen
er snart helt intakt, hvorfor det ender med at vi kommer styrket ud af denne periode.


Efter den gode sæsonstart med 2 sejre ud af 2 mulige er vi på lørdag klar til at tage imod Flemming Østergaards ambitiøse FCK. FCK har som os ambitioner om en slutspilsplads i denne sæson.

FCK adskiller sig fra mange af ligaens øvrige hold ved at dække et offensivt 3-2-1 forsvar.


Vi træner derfor i denne uge med løsninger mod offensivt forsvar for at være maksimalt forberedt. Bag dette forsvar står en af Danmarks bedste målmænd, landholdsmålmand Peter Nørklit, som FCK sidste sæson hentede hjem fra Spanske Altea.

FCK er et ungt hold med masser af talent krydet med bl.a. den tidligere landsholdsspiller Morten Krampau til at svinge taktstokken i angrebet. Holdet er op til denne sæson blevet styrket på stregen, i det man har hentet den norske landsholdsstreg Frank Löke fra den tyske bundesliga. Desuden har man fået tilgang af de to højre backs Daniel Ragdarson og Helsinges topskore Jesper Monrad.

Kan vi fortsætte takterne fra de to første kampe er vi overbevist om, at vi har et bud på en hjemmesejr, men det kræver hårdt arbejde gerne suppleret med hjælp fra lægterne.

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor