Home
Kontakt Aarhus-GF

Nyhedsarkiv

8 oktober 2004
Oplæg til Aab-kampen
Af: Peter Bredal
Efter det knebne nederlag på 32-31 i topkampen på udebane mod GOG, er vi nu klar til sidste sæsons broncevindere Aab på hjemmebane

Efter det knebne nederlag på 32-31 i topkampen på udebane mod GOG, er vi nu klar til sidste sæsons broncevindere Aab på hjemmebane. Vi har revanche tilgode fra nederlaget på 35-34 i pokalturneringen d. 7. september 2004, hvor vi flere gange i kampen førte med både 4 og 5 mål.

Kampen mod Aab er om nogen en nøglekamp - vi vil med en sejr bide os fast i toppen samtidig med, at Aab, som er en af vores slutspilskonkurrenter vil blive sat lidt tilbage.

Aab er et hold med 4 norske spillere - de to landsholdsfløje Håvard Tveden og Rune Skjærvold - landsholdsplaymaker Børge Lund samt venstre backen Kenneth Klev. Herudover råder Aab over 4 danske ligalandsholdspillere.

Aab må til kampen på onsdag undvære to af deres normale nøglespillere Børge Lund og Rune Ohm, eftersom de har fået 1 spilledags karentæne efter diskvalifikation i kampen mod Viborg, som Aab vandt med et mål.

Denne omstændighed er umiddelbart en fordel for os, men må under ingen omstændigheder blive en sovepude, idet Aab som sagt råder over et bredt materiale. Aab's nøglespillere i kampen mod os vil sandsynligvis blive Kenneth Klev og Heino Holm Knudsen i bagkæden sammen med de to stregspillere Bo Pedersen og Pelle Larsen. Herudover vil ligalandsholdsmålmand Søren Rasmussen også få en vigtig rolle.

Vi vil sætte alt ind på en sejr, således at vi efter 5 kampe kan se tilbage på en af de bedste sæsonstarter i nyere tid for et århusiansk håndboldhold.

Vi er klar onsdag kl. 18.00 - vi håber mange vil komme og støtte os.

God kamp.

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor