Home
Kontakt Aarhus-GF

Nyhedsarkiv

19 oktober 2004
Protest mod Århus GF
Af: Direktør Henrik M. Jacobsen
Som omtalt i medierne blev der mandag indgivet protest af Aab Håndbold mod Århus GF’s brug af Erik Veje Rasmussen i ligaen,
Som omtalt i medierne blev der mandag indgivet protest af Aab Håndbold mod Århus GF’s brug af Erik Veje Rasmussen i ligaen, Aab hævder, at Århus GF ikke har registreret Erik Veje hos Dansk Håndbold Forbund som foreskrevet i reglerne.

Sagen tog sin begyndelse i november 2003, da vi på grund af skadessituationen ønskede at få Erik Veje gjort spille berettiget. Vi kontaktede derfor DHF og bad dem bistå os i denne proces.

Vi fulgte til punkt og prikke, de instrukser DHF udstak omkring denne registrering og fik også Erik Veje’s spilletilladelse på plads.

Vi må så nu konstatere, at vi ikke er blevet rådgivet korrekt, hvilket DHF klart anerkender som en fejl fra deres side og direktør i Dansk Håndbold Forbund, H.C. Jakobsen har mandag eftermiddag meddelt os, at han vil indstille til Forretningsudvalget, der mødes tirsdag, at der ikke vedtages sportslige sanktioner mod Århus GF.

Vi finder det fuldstændigt urimeligt, hvis Århus GF på nogen måde skulle blive ramt af denne sag – det er indlysende for enhver, at vi har handlet i god tro og forinden har rådført os med den øverste myndighed indenfor håndbolden.

Vi håber denne sag kan være med til at få skabt mere gennemsigtige regler på netop området for ansatte trænere, der stadig kan spille håndbold.

Vi ser frem til og håber på hele byens opbakning til en fortsat god sæson.

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor