Home
Kontakt Aarhus-GF

Nyhedsarkiv

28 oktober 2004
Oplæg til Svendborgkampen
Af: Peter Bredal
Efter et hektisk drama som gav en smal men vigtig 1 måls sejr over Skjern sent onsdag aften i en næsten fyldt Arena,

Efter et hektisk drama som gav en smal men vigtig 1 måls sejr over Skjern sent onsdag aften i en næsten fyldt Arena, skal vi i løbet af 3 dage finde nye ressourcer og energi til mødet med Svendborg TGI i Svendborg Idrætshal.

Svendborg er oprykkere og har i sæsonens første 7 ligakampe vist sig som et mindre godt udehold med store nederlag til følge, men som et absolut godt hjemmehold. Svendborg har på eget gulv slået Fredericia og FCK og tabt knebent til Aab og TMS. Desuden er Svendborg i Pokalsemifinalen efter en flot hjemmesejr i kvartfinalen over Aab, hvor de midt i 2. halvleg var nede med 9 mål.

Svendborg består af rigtig mange spillere med en fortid i Fyns håndbold klub nr. 1, nemlig GOG. Her kan nævnes den tidligere landsholdsmålmand Bent Møller, den altid træfsikre Morten Jensen på venstre fløj i sine GOG-dage, som i Svendborg er blevet bagspiller. Simon Lindhardt på højre back som udover at have spillet i GOG også var med til at vinde sølv med Team Esbjerg i 1998. Desuden boltrer den tidligere GOG og Århus HK spiller Allan Filtenborg sig i vanlig stil på højre fløj.

Senest i begyndelsen af oktober er holdet blevet forstærket af den tidligere landsholdsspiller Michael Hoffmann, som man har hentet i tyske Nordhorn. Som supplement til disse rutinerede spillere har holdet også 3 ungdomslandsholdsspillere, så der er en god blanding af rutine og ungdom.

Vi skal have genoprettet vores eget forsvarsspil i forhold til kampen mod Skjern, hvor vi først fik styr på den del i de sidste 15 min. af 2. halvleg. Vi kan med en sejr på lørdag spille os på ligaens 1. plads, hvilket ikke kan huskes et Århusiansk hold har ligget i mange år. Dette kræver som sagt en sejr over Svendborg og dette kan kun lade sig gøre med stor ygmyghed og koncentration fra vores side i alle kampens 60 min.

Vi er klar til kamp igen og håber nogle vil tage turen til Svendborg og give os samme flotte støtte som i onsdags i Arenaen.

God kamp

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor