Home
Kontakt Aarhus-GF

Nyhedsarkiv

5 november 2004
Vi har et super godt tilbud til dig ........
Af: Bente Svejstrup Sørensen
Så er muligheden der igen for en oplevelse for hele familien. En sportssøndag, hvor man kan se både håndbold og fodbold på samme dag, og ja der vil igen være rabat at hente

Så er muligheden der igen for en oplevelse for hele familien. En sportssøndag, hvor man kan se både håndbold og fodbold på samme dag, og ja, der vil igen være rabat at hente og denne gang begge steder.

Kl. 13.00 fløjtes håndboldkampen mod Team Helsinge i gang og efter, at den sejr selvfølgelig er i hus, står AGF klar til at tage mod OB kl. 15.00.

Vores tilbud sidste gang var en enorm succes, så det gentager vi igen denne gang. Så med  en fodboldbillet eller fodboldsæsonkort i hånden kan man se håndbold for kr. 30 og samtidig med kan man denne gang mod fremvisning af håndboldbillet eller håndboldsæsonkort se fodbold for kr. 50. 
 
Når der købes billet ved indgangen til håndboldkampen, udleveres der normalt ingen billet, men det gør der selvfølgelig denne gang.

Vi håber, at rigtig mange ser dette som en mulighed for at få en rigtig hyggelig søndag i familiens og ikke mindst i sportens tegn.

  

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor