Home
Kontakt Aarhus-GF

Nyhedsarkiv

24 november 2004
Oplæg til TV-kampen mod Team Tvis Holstebro
Af: Peter bredal
Efter 13 dages kamppause er vi på lørdag klar til en ny udfordring i Holstebro mod Team Tvis Holstebro direkte på TV.

Efter 13 dages kamppause er vi på lørdag klar til en ny udfordring i Holstebro mod Team Tvis Holstebro direkte på TV. Vi har i pausen haft flere spillere med diverse landshold, Robert Gunnarson med det Islandske landshold til World Cup, Torben Vinther med ligalandsholdet og Jacob Halle med U-landsholdet. Desuden var Henrik Hansen og Kasper Søndergaard også udtaget til ligalandsholdet, men måtte melde afbud på grund af skader. Vi håber og regner med, at de begge er klar til kampen lørdag.

Lørdagens modstander har op til denne sæson haft store forventninger, som de hidtil ikke har kunnet leve op til blandt andet grundet skader. Holdet har i år fået ny træner i skikkelse af den legendariske GOG-træner gennem deres storhedstid, Bent Nygaard. Nygaard har ændret lidt på deres spillestil, blandt andet benytter holdet hurtig opgiverkast efter mål, som GOG har haft stor succes med. Desuden har man ændret forsvarsformation fra 5-1 til 6-0. Dette tager tid, hvorfor vi vil se et Tvis hold blive bedre gang for gang. De har dog vist styrke ved blandt andet at slå både Aab og FCK på udebane.

Holdet har i Dennis Kirkegaard en meget hurtig contraspiller, som vi skal holde øje med. Desuden har holdet et par gode skytter som ligalandsholdsspiller Lasse Andersen og den tidligere U-landsholdsspiller Jacob Thoustrup.

Vi håber, at vi kan fortsætte vores gode stime på lørdag, men det kræver fortsat ygmyghed overfor alle opgaver samt 100 % koncentration. Vi har revanche til gode fra sidste sæson, hvor vi tabte begge kampe til Tvis.

Med håb om opbakning fra din side i Idræts Center Vest i Holstebro eller foran TV-skærmen ønsker vi god kamp.
Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor