Home
Kontakt Aarhus-GF

Nyhedsarkiv

15 december 2004
Oplæg til sidste kamp før jul
Af: Peter Bredal
Lørdag spiller vi årets sidste kamp i Silkeborg. kampen er den første i 2. spillerunde. Vi har efter lørdag 2 måneders kamppause på grund af VM-slutrunden.

Lørdag spiller vi årets sidste kamp i Silkeborg. kampen er den første i
2. spillerunde. Vi har efter lørdag 2 måneders kamppause på grund af
VM-slutrunden. Pausen er tiltrængt eftersom vores skadesliste igen er ved at blive stor - senest med Lars Juul rygskadet og Erik Vejes hjernerystelse.

Dermed ikke sagt, at vi ikke er klar til kampen / det midtjyske lokalopgør.

Med en sejr lørdag vil vi kunne holde julepause på en 1. eller 2. plads afhængig af Koldings resultater. Derfor er vi selvfølgelig klar på at stille alle ressourcer ind og kæmpe for de 2 vigtige point.

Vi viste flot stabilitet i sæsonens 10 første kampe, hvorimod vi har vist meget svingende præstationer i de seneste 3 kampe. Normalt er vores varemærke vores contra -og angrebsspil, men i kampene mod Tvis og TMS, Ringsted har vi ikke været oppe i det nødvendige tempo, hvilket
vi arbejder hårdt for at være på lørdag i Silkeborg.

Silkeborg Voel spiller deres 2. sæson i ligaen og frister i øjebilkket en tilværelse som nr. 14 med 4 point. Dette må ikke under nogen omstændigheder få os til at undervurdere lørdagens modstander, eftersom vi på det seneste har haft størst problemer mod holdene fra den nederste halvdel. Desuden ved man, at alt kan ske i et lokalopgør, hvor nøgleordet altid skal være FIGHT.

Silkeborg har op til denne sæsons forstærket sig på 2 pladser. De har i Bjerringbro hentet den mange årige topscorer og højre back Heins Kart Pedersen. De har desuden hentet målmanden Lars Dissing i Aab. Holdet har desuden fået ny træner, idet Århus GF tidligere træner Jesper Ø. Petersen er ved roret.

Vi håber mange vil tage turen til Silkeborg lørdag, så vi sammen kan vinde slaget om midtjyllandet og skabe et rigitgt godt udgangspunkt for forårssæsonen.

Vi ses lørdag i Silkeborg - God kamp

Tilbage til nyhedsoversigt
Websitesponsor