15 december 2004
PRESSEMEDDELELSE
Af:
Det planlagte tidspunkt for start af Nordisk ligaturnering for herrer i januar 2005 bliver ikke til noget.

Et ”lille” slutspil i de to første weekender i april 2005 er også opgivet.

Det har ikke på nuværende tidspunkt været muligt at afstemme grundlaget i tilstrækkelig sikker grad, herunder den politiske situation i håndbolden i de fire nordiske lande, udtaler direktør i Kolding IF Jens Boesen, der samtidig er ordførende i Nordisk Ligahandboll AB.

Derfor besluttede styrelsen i Nordisk Ligahandboll AB på sit seneste møde i Gøteborg, ikke at gennemføre turneringen i kommende januar og april 2005.

Arbejdet med etableringen af grundlaget for turneringen fortsætter ligesom samarbejdet omkring fortsat udvikling af håndbolden i de nordiske lande er af stor betydning, slutter Jens Boesen.

Nordisk Ligahandboll AB

Jens Boesen