Århus GF +45 89386000
GF Logo
SPONSOR I ÅRHUS GF?

Århus GF U/18 sikrede ligadeltagelse

Århus GF U/18 sikrede sig søndag en plads i forårets Liga med en sejr over Silkeborg-Voel KFUM.

Holdet drog sultne efter point til Silkeborg med visheden om, at en sejr ville sikre holdet en ligaplads inden sidste spillerunde, hvor Viborg kommer på besøg i NRGI Arena. Nye spillere figurerede i truppen i form af målmand Jimmi Andersen og playmaker Sebastian Thorsen, der var hentet op fra HEI/VRI’s U/16, da der var skader hos flere af GF-spillerne.

Kampen begyndte meget jævnbyrdigt, og lidt overraskende var det Silkeborg, som havde et lille overtag på måltavlen, hvor de flere gange var foran århusianerne. Man havde dog hele tiden på fornemmelsen, at det bare var et spørgsmål om tid, før GF’erne ville trække fra, og dette kan passende begrundes med Silkeborgs målmand, som pillede de hvides skytter gang på gang. Første halvleg blev en tæt affære, men alligevel var det et Århus-hold, som kunne gå til pausen foran 17-14.

Derfor skulle anden halvleg have fuld skrue for at ligapladsen endegyldigt kunne sikres. U/18 kom spillemæssigt bragende ud fra omklædningsrummet og bragte sig lynhurtigt foran med 20-14, hvorefter kampen allerede på det tidspunkt nærmede sig en afgørelse. De unge talenter viste imidlertid, at de ikke ville stille sig tilfreds med en sejr på seks mål, og hele anden halvleg blev der dækket med stor tålmodighed, som blev fulgt op af skarpe kontrascoringer.

Et billede på dette kunne passende være Jimmi Andersens entre efter cirka 54 minutters spil. Jimmi erstattede en Rene Bech, som havde stået en pragtkamp indtil da, og U/16-målvogteren holdt buret rent indtil slutsignalet lød i Voel Hallen. Han havde ”kun” en redning, og han havde dermed en redningsprocent på 100 – ganske enkelt fordi Silkeborg ikke kom til flere afslutninger, hvilket siger noget om forsvarets præstation, som ellers har haltet i de seneste kampe. Kampen sluttede 35-22 til GF’erne.

Cheftræner Jesper Houmark fremhævede det stærke forsvarsspil kombineret med en god tålmodighed i kontrafasen som nøglen til den store sejr, og samtidig roser han holdet for mange gode præstationer, hvor særligt Mads Vestergaard gjorde det godt på venstre fløj, mens Mads Sørensen spillede en god kamp som playmaker og venstre back.

Den sidste kamp i efterårets division spiller U/18 i NRGI Arena den 12. december klokken 14:00 mod Viborg HK .


Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
KAMPENE AFVIKLES I:
Copyright © 2001 - 2010 Århus GF
Websitesponsor: