Århus GF +45 89386000
GF Logo
HOVEDSPONSOR
SPONSOR I ÅRHUS GF?

PRESSEMEDDELELSE

International Wind Energy A/S ny Co-sponsor i Århus Håndbold

Når Århus Håndbold tager hul på sæsonen 2010/11, bliver det med en ny Co-sponsor i form af Århus-firmaet International Wind Energy A/S, IWE.

- Vi har et stykke tid ledt efter en østjysk sponsorplatform, og vi er glade for at kunne indgå i et samarbejde med Århus Håndbold. Der er flere grunde til, at vi er blevet Co-sponsor i Århus Håndbold, og en af grundene er klubbens særdeles spændende netværk, som vi ser gode muligheder i. Dertil kommer, at håndbold er en attraktiv sportsgren at se på, og det har været vigtigt for os at agere i en klub, som vi også har lyst til at følge. For vi har det sådan, at når man er sponsor, så møder man også op og følger klubben, siger Mikkel Rasmussen, Project Director og partner i International Wind Energy.

Henrik M. Jacobsen, direktør i Århus Håndbold, er yderst tilfreds med sponsoratet med IWE.
- Skal vi markere os i dansk håndbold, er og bliver vi afhængige af vores sponsorer, og det er utrolig positivt, at International Wind Energy ser os som en platform, de kan bruge. Vi arbejder hele tiden med at gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor i Århus Håndbold, og herunder på at give vores sponsorer endnu bedre muligheder for at komme tættere på klubben og hinanden, og interessen fra IWE og andre virksomheder tyder på, at vi er på rette spor, siger Henrik M. Jacobsen.

Fakta om International Wind Energy A/S
International Wind Energy, IWE, har mere end 15 års erfaring med formidling af tyske vindmølleprojekter til danske investorer. Siden 2003 har IWE formidlet mere end 120 vindmøller til danske investorer og har derved opnået en tilbundsgående erfaring med alle aspekter af vindmølleinvesteringer.
Sideløbende med formidling af vindmøller har International Wind Energy A/S specialiseret sig i administration af investorernes vindmølleinvesteringer. International Wind Energy A/S har således opbygget en portefølje på ca. 85 vindmøller, som alle administreres af firmaet.

International Wind Energy er et familiefirma, hvor Peter Rasmussen er CEO, mens sønnerne Casper Rasmussen fungerer som Managing Partner og Mikkel Rasmussen som Project Director

Tilbage

CO-SPONSORER
STORSPONSORER
KAMPENE AFVIKLES I:
Copyright © 2001 - 2010 Århus GF
Websitesponsor: