Århus gymnastik forening   1 comment

Posted at 8:54 am in Ikke kategoriseret

Aarhus GF står for Århus gymnastikforening, der har hjemmesiden AGF.

AGF er en århusiansk idrætsforening fra 1880, med ca. 3.500 medlemmer. Der er 7 forskellige afdelinger; Fodbold, Håndbold, Atletik, Gymnastik, Tennis, Svømning, Basketball og derudover tilhører idrætstilbuddene Idrætsskolen samt Hercules Sport også AGF. Endvidere er AGF en betydende aktionær i Århus Elite A/S, det tidligere AGF Kontraktfodbold A/S.

Mest kendt er dog AGF forbold. AGF professionel fodbold er en del af Århus Elite, rummer blandt andet herrefodboldhold, hvor førsteholdet rykkede ned fra superligaen i 2010, og spillede derfor i 1. division i sæsonen 2010/11. AGF vandt 1. division i og spiller derfor i superligaen fra sæsonen 2011/12. AGF er den klub i Danmark, der har spillet flest førsterækkekampe under DBU. De seneste mange år har resultaterne dog ikke levet op til fordums storhed, hvilket har medført en del interne stridigheder, hvilket igen har medført, at AGF har fået tilnavnet Galehuset. Fanfraktionen Galehuset har endda taget navnet til sig som en ironisk kommentar til deres uforbeholdne støtte til en klub i krise.

Derudover er AGF håndbold efterhånden også et kendt navn, der tilbyder hold for alle, ligemeget køn og alder. For mere information om dette kan man tjekke deres hjemmeside ud.

Written by admin on juli 9th, 2010

Sorel støvler   no comments

Posted at 1:28 pm in Ikke kategoriseret

Julen nærmer sig og hvis man ikke allerede har fået købt julegaver, er det på tide at finde på noget! En af i års mest populære gaveidéer er de varme og moderigtige sorel støvler. Disse støvler er helt perfekte, om man så bor i København og går op i hvad der er moderigtigt eller ej, eller hvis man bor i en mindre by som Sorø, hvor man mere tænker på fodtøjets praktiske egenskaber. Altså en god gave, uanset hvem man skal give den til.

Hvis man, som så mange andre sidder stramt i det i December måned, er der håb forude hvis man gerne vil give nogle gode julegaver. Ind på sikre lån, kan man se en oversigt over de forskellige typer lån man kan tage, samt en vurdering af hvad der bedst kan betale sig. Kan det blive meget nemmere?

Written by admin on december 15th, 2011

Juletid   no comments

Posted at 2:21 pm in Ikke kategoriseret

Julen nærmer sig med hastige skridt, og man folk med ægte juleånd begynder så småt at forberede sig på kagebagning, gaveindkøb og oppyntning. Hvis man i år skulle have lyst til at forsøge sig med andre ting end hvad man plejer kan man passende gå på nettet for indspiration. F.eks. kan man få kreative idéer til ens egne personlige julekort i år.

Et sværere projekt kan være at lave en  pakkekalender eller julekalender som  ikke bare bliver kedelig eller upersonlig. Men dette er der også råd for. Der er masser af tips og tricks til hvordan man laver den og idéer til hvad man kan gøre ved den.

Dog er den største udfordring af dem alle nok at finde de helt rigtige julegaver, om det så er til mor eller kæresten, er det aldrig helt nemt - især hvis man prøver at finde på noget der ikke står på ønskesedlen. Hvis man tager et kig på denne side kan man læse om alt fra julegave traditionen til hvad der potentielt kunne være den perfekte gave.

Written by admin on oktober 6th, 2011

Tilbud   no comments

Posted at 1:22 pm in Ikke kategoriseret

Vi benytter det nye teleselskab skabt af energibranchen: Det hurtige og prissikre alternativ: Wauw internet og fibernet og wao. Se de gode tilbud.

Written by admin on september 28th, 2011